reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
a ja dzisiaj byłam w DE z zamiarem kupienia w końcu coś dla siebie i co...wróciłam z trzema bodziakami, trzema kompletami (bluzeczka plus legginsy/krótkie spodenki), parą krótkich spodenek i butami dla Nadii :p ehhhh nie mam silnej woli bo ciągle mówię, że już nic więcej z ciuchów małej nie kupuję bo nie mam gdzie już tego chować :D:D

No ja też nałożyłam szlaban na zakup jaśkowych ubrań, ostatnio przyszalałam w h&m i zarze, więc kasy trochę poszło.

A my dziś byliśmy u optyka i kupiliśmy jaśkowemu porządne okulary z filtrem na lato, bo mi go żal jak widzę te zmrużone oczka w upały. Do tej pory krzyczał żeby mu dać moje okulary i jak zakładałam to się uspokajał. Tylko że one za duże, więc co chwilę zsuwały się z małego noska, no i ja byłam bez okularów, więc też mało komfortowa sytuacja.

Cypek cały czas zdejmuje okulary, a później mruży oczy i się wkurza, że mu świeci. Z resztą czapkę ostatnio też zdejmuje co chwilkę.

ja generalnie to czekam na saldi...ruszaja 2 lipca w Mediolanie..ale Mateusz ma tyle ciuchow....ze chyba sobie musze odpuscic a na jesien..niestety tez nie moge kuowac bo dopiero co koleznaka z prayc przyniosla mi wielka siate ubranek po jej synku ..idelane na 18mcy
Mateusz m mocne zuzycie ubran ..bo wiadomo zlobek...zawsze musi miec 2 komplety na zmiane gotowe w zlobku..a w tygodniu nie mam czasu rpraasowac..wiec piore ale prasowanie w weekend wiec wszystkeigo mam w mega ilosciach..musze przystopowac...

Heh, widze ze h&m rzadzi:)

Jakbyscie szukaly spodenek dla siebie, to w housie sa po 19 zl. W sumie nie przepadam za tym sklepem, ale nigdzie taniej szortow nie znalazlamm z reguly wszedzie po 70-100 zl.

reklama
krewetka ja też się nad tym zastanawiam...teraz Nadia nosi 74/80. Zdarza się też że niektóre 80 są jeszcze za duże....mam trochę ciuchów w rozmiarze 86 i 92 i myślę że raczej 86 będzie dobre na jesień. Teraz nasze dzieci już nie będą tak szybko rosły jak wcześniej :)

Do góry