reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Zrobiłam drugi wypad do h&m i kupiłam Cypkowi jeszcze jedne spodenki dresowe za 10zł, koszulkę na ramiączka za 9,90 i bodziaka ze Snoopym za 20zł, a dla córci wzięłam 2 bluzeczki w c&a jedną za 10zł drugą za 17zł. Muszę się ograniczyć z tymi zakupami, bo ostatni zakup szafy w jysku praktycznie nic nie pomógł, i tak nie mam gdzie upychać tych wszystkich ciuchów.

zerkłam tylko na ten wątek i justme poprawiła mi humor swoim tekstem, hahaha:)

my już od jakiegoś czasu nie mamy maty w wannie i jest ok;)

co do wyprzedaży to byłam ostatnio w h&m po podkolanówki dla Dorianka i nawet nie patrzyłam na ciuchy bo najchętniej bym wszystko kupiła, aha przymierzałam mu tą czapkę kapitanska co ma karolek estargon i dorian wygląda w niej prze fajnie :)

no ubranka w Tchibo fajne....najbardziej podobaj mis ie skladana bramka do pilki noznej ..ale na to jeszcze zbyt wczesnie

No i sliniaki z rekawami to cpos dla nas.... a szkoda,ze nie maja z kapturem...bo Mateusz przy probie samodzielnego jedzenia lyzeczka ..jak sie znudzi zaczyna jesc rekami i potem wciera we wlosy wszystko co ma na rekach :-)))

Na pierwszy rzut oka .. .. zobaczylam komplety z filtrem przecislonecznym...juz widze jakby mnie moj V wysmial jakbym zakupila takie cudo Mateuszowi :-)))))

reklama
odkrylam super sklep ..poszlam kupic dziewczynkom..tzn moim sistrzenicom kostiumy kompielowe w prezencie ... i odkrylam nowy sklep

www.okaidi.com
dla tej 3,5 letniej taki
http://www.okaidi.fr/VAD/Accessoires/Bain-plage/Maillot-de-bain-2-pieces-/p:1:1:1:208394.htm w kolarach fuksja itp
a dla starej 7,5 lat http://www.okaidi.fr/VAD/Accessoires/Bain-plage/Maillot-de-bain-uni-2-pieces--/p:1:1:1:208121.htm tez w kolorze fuksja

mam nadziej ,ze im sie spodobaja ...mi sie podobaja ..ale nie wejde w nie :-))) moge zalozyc na ucho i udo

fotki tego nie oddaja dobrze..kolory sa fajne zywe
dla chlopcow tez duzo rzeczy ale mam chwilowe embago na zakupy dla Mateuszka

Ostatnia edycja:
Do góry