reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

marzena: to daleko woziliscie chlopine.. to w sumie jedyny punkt rozrywki w okolicy.. ale dobre maja jedzenie.. czy w najblizszym czasie jakos sie tez wybierasz do tej knajpy?? zapraszam do mnie....

ja wiem czy tak daleko - jakieś 70 km :) ale jak będzie się jakaś impra szykowała w Szklarach to się od razu zadeklaruję i wpadnę do Ciebie :)

reklama
Ja tak z innej beczki-możecie polecić jakąś dużą matę antypoślizgową do wanny?Kupiłam z canpola 33x73 i beznadzieja,NIE POLECAM.
Ja kupiłam zwykłą matę, taką co się na metry przycina, kazałam sobie uciąć kawałek, żeby mi się zmieścił do wanienki i pasował też do wanny, zapłaciłam około 8zł.

Ten krokodyl rzeczywiście wygląda ciekawie.A on nie barwi wody :confused: Może się wydaje głupie to pytanie,ale mata z canpola straszny syf z wody robi i dziecko po kąpieli śmierdzi gumą :baffled: Nie wiem,czy jakaś felerna partia mi się trafiła czy wszystkie mają takie.Miałam wcześniej mniejszy rozmiar i było ok.Napisałam do nich i czekam na odpowiedź...

Ten krokodyl rzeczywiście wygląda ciekawie.A on nie barwi wody :confused: Może się wydaje głupie to pytanie,ale mata z canpola straszny syf z wody robi i dziecko po kąpieli śmierdzi gumą :baffled: Nie wiem,czy jakaś felerna partia mi się trafiła czy wszystkie mają takie.Miałam wcześniej mniejszy rozmiar i było ok.Napisałam do nich i czekam na odpowiedź...
evelinka to chyba jakas feralna Ci sie trafila... z krokodylkiem wszystko ok:)

reklama
Do góry