reklama
strega
Fanka BB :)
w Łodzi jest w Manufakturze, ale jeszcze do niego nie zaglądałam, muszę się wybrać po pensji
nO WLASNIE WIDZE,ZE SKLEPY TYLKO W WAWIE ..ARKADIA I upsss caps ..w w lodzi w Manufakurze...w Krakowie niee ma ..ntzn narazie nie ma bo to franchising wiec pewnie i niedlyugo w Krakowie cos sie otworzy
marzena_85
a ja dzisiaj byłam w DE z zamiarem kupienia w końcu coś dla siebie i co...wróciłam z trzema bodziakami, trzema kompletami (bluzeczka plus legginsy/krótkie spodenki), parą krótkich spodenek i butami dla Nadii ehhhh nie mam silnej woli bo ciągle mówię, że już nic więcej z ciuchów małej nie kupuję bo nie mam gdzie już tego chować
lenkaa*
No ja też nałożyłam szlaban na zakup jaśkowych ubrań, ostatnio przyszalałam w h&m i zarze, więc kasy trochę poszło.
A my dziś byliśmy u optyka i kupiliśmy jaśkowemu porządne okulary z filtrem na lato, bo mi go żal jak widzę te zmrużone oczka w upały. Do tej pory krzyczał żeby mu dać moje okulary i jak zakładałam to się uspokajał. Tylko że one za duże, więc co chwilę zsuwały się z małego noska, no i ja byłam bez okularów, więc też mało komfortowa sytuacja.
A my dziś byliśmy u optyka i kupiliśmy jaśkowemu porządne okulary z filtrem na lato, bo mi go żal jak widzę te zmrużone oczka w upały. Do tej pory krzyczał żeby mu dać moje okulary i jak zakładałam to się uspokajał. Tylko że one za duże, więc co chwilę zsuwały się z małego noska, no i ja byłam bez okularów, więc też mało komfortowa sytuacja.
strega
ja generalnie to czekam na saldi...ruszaja 2 lipca w Mediolanie..ale Mateusz ma tyle ciuchow....ze chyba sobie musze odpuscic a na jesien..niestety tez nie moge kuowac bo dopiero co koleznaka z prayc przyniosla mi wielka siate ubranek po jej synku ..idelane na 18mcy
Mateusz m mocne zuzycie ubran ..bo wiadomo zlobek...zawsze musi miec 2 komplety na zmiane gotowe w zlobku..a w tygodniu nie mam czasu rpraasowac..wiec piore ale prasowanie w weekend wiec wszystkeigo mam w mega ilosciach..musze przystopowac...
Mateusz m mocne zuzycie ubran ..bo wiadomo zlobek...zawsze musi miec 2 komplety na zmiane gotowe w zlobku..a w tygodniu nie mam czasu rpraasowac..wiec piore ale prasowanie w weekend wiec wszystkeigo mam w mega ilosciach..musze przystopowac...
reklama
marzena_85
krewetka ja też się nad tym zastanawiam...teraz Nadia nosi 74/80. Zdarza się też że niektóre 80 są jeszcze za duże....mam trochę ciuchów w rozmiarze 86 i 92 i myślę że raczej 86 będzie dobre na jesień. Teraz nasze dzieci już nie będą tak szybko rosły jak wcześniej