Hej, mam pytanie dotyczące Zebry Skoczka Fisher Price. Pamiętam, że chyba kilka dziewczyn go ma (Wonka? i nie pamiętam kto jeszcze ). Tak czy inaczej proszę o opinie bo chcemy ją Majce na urodziny kupić (akurat jest promocja w rossmannie - taniej niż na allegro ;P) a że to jednak sporo kasy to wolę się upewnić czy warto
reklama
martina969
Filipowa mama
Hej, mam pytanie dotyczące Zebry Skoczka Fisher Price. Pamiętam, że chyba kilka dziewczyn go ma (Wonka? i nie pamiętam kto jeszcze ). Tak czy inaczej proszę o opinie bo chcemy ją Majce na urodziny kupić (akurat jest promocja w rossmannie - taniej niż na allegro ;P) a że to jednak sporo kasy to wolę się upewnić czy warto
my mamy zebrę:-) Mały jest zadowolony mama też Ogólnie bardzo fajna jest, jak zobaczyłam jak dzieciaki szleją a niej na youtube to byłam zdecydowana
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Alis nie widziałam tej zebry w rosmanie, a ile ona kosztuje?
Bo ona jest chyba tylko w tym internetowym rossmannie ale można odebrać osobiście w wybranym przez siebie sklepie Rossmann Fisher Price, Go Baby Go, Zebra skoczka
Wonka uk
Fanka BB :)
Alis zeberka sie u nas przyjela od pierwszej chwili,takze u nas zakup jak najbardziej trafiony,no ale wiadomo kazde dzieciatko jest inne.synek naszych znajomych naprzyklad
odkryl zalety zeberki dopiero teraz,ma 20 msc a zeberke dostal na roczek.wtedy nawet na nia wsiadac nie chcial,czy moze nie umial.
Aga zeberka nie sprezynuje tak jak te bujaki na placu zabaw.tutaj sprezyna jest ukryta w plastikowej rurze i wykonuje ruchy gora dol.
jak juz w temacie zeberek to mala dostala na roczek taka
3-in-1 Zebra Scooter - VTech UK
i to jest teraz zabawka nr one:-)
odkryl zalety zeberki dopiero teraz,ma 20 msc a zeberke dostal na roczek.wtedy nawet na nia wsiadac nie chcial,czy moze nie umial.
Aga zeberka nie sprezynuje tak jak te bujaki na placu zabaw.tutaj sprezyna jest ukryta w plastikowej rurze i wykonuje ruchy gora dol.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
wonka: ktora z Was to fanka zeber????
wampi
..::..::..::..
Info dla tych którzy używają pieluszek Dada z Biedronki, od dziś jest promocja 2 opakowania za 39,99 czyli 14 zł na 2 paczkach oszczędzamy.
Biedronka - Nasze dzieci
Biedronka - Nasze dzieci
Alis zeberka sie u nas przyjela od pierwszej chwili,takze u nas zakup jak najbardziej trafiony,no ale wiadomo kazde dzieciatko jest inne.synek naszych znajomych naprzyklad
Wonka właśnie myślę, że Majce ta zebra też się bardzo spodoba od razu bo ona ma ostatnio mega fazę na skakanie Ma takiego wielkiego pluszowego tygrysa i ciągle na niego wchodzi i skacze dlatego chcemy jej kupić coś co się nadaje do skakania Bo tygrys jest 'drętwy' ;P
reklama
natalia_lila
Fanka BB :)
Info dla tych którzy używają pieluszek Dada z Biedronki, od dziś jest promocja 2 opakowania za 39,99 czyli 14 zł na 2 paczkach oszczędzamy.
Biedronka - Nasze dzieci
Super, dawno nie używałam, bo przerzuciliśmy się na huggiesy i babydreamy, ale na pewno kupię. Zaraz jak Młoda wstanie lecim na zakupy.