reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Hej, mam pytanie dotyczące Zebry Skoczka Fisher Price. Pamiętam, że chyba kilka dziewczyn go ma (Wonka? i nie pamiętam kto jeszcze :(). Tak czy inaczej proszę o opinie bo chcemy ją Majce na urodziny kupić (akurat jest promocja w rossmannie - taniej niż na allegro ;P) a że to jednak sporo kasy to wolę się upewnić czy warto :)

reklama
Hej, mam pytanie dotyczące Zebry Skoczka Fisher Price. Pamiętam, że chyba kilka dziewczyn go ma (Wonka? i nie pamiętam kto jeszcze :(). Tak czy inaczej proszę o opinie bo chcemy ją Majce na urodziny kupić (akurat jest promocja w rossmannie - taniej niż na allegro ;P) a że to jednak sporo kasy to wolę się upewnić czy warto :)

my mamy zebrę:-) Mały jest zadowolony:tak: mama też:-p Ogólnie bardzo fajna jest, jak zobaczyłam jak dzieciaki szleją a niej na youtube to byłam zdecydowana:tak:

Alis zeberka sie u nas przyjela od pierwszej chwili:tak:,takze u nas zakup jak najbardziej trafiony,no ale wiadomo kazde dzieciatko jest inne.synek naszych znajomych naprzyklad
odkryl zalety zeberki dopiero teraz,ma 20 msc a zeberke dostal na roczek.wtedy nawet na nia wsiadac nie chcial,czy moze nie umial.
Aga zeberka nie sprezynuje tak jak te bujaki na placu zabaw.tutaj sprezyna jest ukryta w plastikowej rurze i wykonuje ruchy gora dol.

jak juz w temacie zeberek to mala dostala na roczek taka
3-in-1 Zebra Scooter - VTech UK

i to jest teraz zabawka nr one:-)

Alis zeberka sie u nas przyjela od pierwszej chwili:tak:,takze u nas zakup jak najbardziej trafiony,no ale wiadomo kazde dzieciatko jest inne.synek naszych znajomych naprzyklad
odkryl zalety zeberki dopiero teraz,ma 20 msc a zeberke dostal na roczek.wtedy nawet na nia wsiadac nie chcial,czy moze nie umial.
Aga zeberka nie sprezynuje tak jak te bujaki na placu zabaw.tutaj sprezyna jest ukryta w plastikowej rurze i wykonuje ruchy gora dol.

jak juz w temacie zeberek to mala dostala na roczek taka
3-in-1 Zebra Scooter - VTech UK

i to jest teraz zabawka nr one:-)

Wonka właśnie myślę, że Majce ta zebra też się bardzo spodoba od razu bo ona ma ostatnio mega fazę na skakanie :p Ma takiego wielkiego pluszowego tygrysa i ciągle na niego wchodzi i skacze dlatego chcemy jej kupić coś co się nadaje do skakania ;) Bo tygrys jest 'drętwy' ;P

reklama
Do góry