reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wampi, znam ten ból. Wiosną też na Dianę szukałam butów. Kupiłam r.19, ale były dużo za duże, potem sandałki, też rozmiary tylko od 19. A teraz? Kurcze nie zauważyłam kiedy, chyba będę musiała przed końcem lata jeszcze jedną parę butów kupić, bo sandałki r.19 robią się za małe. I to wszytsko w przeciągu, ja wiem, 2 miesięcy...?
To chyba poczekam aż mu stópka urośnie, bo na razie i tak sam nie chodzi (boi się, strasznie ostrożny jest, nie to co jego siostra, która śmigała sama jak miała 10 miesięcy), w domu chodzi w skarpetkach, a na dworze jak czasem kawałek się przejdzie prowadzony za rękę w ciut większych bucikach 18, to mu się nic nie stanie.

jezdzik jest naprawde super..nie myslalm,ze mu tak podejdzie..smiga na nim ze hej.... jest leciutki 2,5kg, sklada sie na plasko i nigdy sie nei zlozyl w trakcie uzytkowania bo ma spacjaln zabzpiecznei , ktore trzeba najpierw zwolnic zeby go zlozyc. Jest bardzo zwrotny..jezdzi nim bokiem przodem tylem..po wszystkich powierzchniach..kola sa na na gumie wiec sie nie slizga na plytkach. wsiada na niego jak na konia...zsiada jak prawdziwy jokey..... naprawde polecam..juz chyba pisala o tym Olesce tutaj
Jest prezentem mega trafionym...dostal go od nas na urodzinki wlasnie
40 Settimane Zigo Zago da Salina Milano :Zigo Zago primipassi
No to kupuję :-) zwłaszcza, że znalazłam na allegro aukcję z mojego miasta, więc bez kosztów wysyłki QUICK SMART - JEŹDZIK 4 KOŁA - odpychacz- ŻÓLTY (1625027364) - Aukcje internetowe Allegro

Oleśka, jeśli jeszcze się zastanawiasz nad bucikami, to ja dopiszę swoje 3 grosze:) mi najmniej podobają się buciki z pierwszego linka i te Columbii- to chyba "chłopakowe"? Pozostałe śliczne i sama miałabym dylemat co wybrać...

Chrupcia, szybko dawaj znać jaki to fotel:)

Oleska; moje zdania jest takie, że zmierz geoxy na zywca w sklepie (bartki tez maja u siebie w sklepach na zywca geoxy) i dobierz rozmiar.. ja kacprowi od 4 lat kupuje tylko geoxy.. jako jedyne go nei obcierają i stopa mu nei smierdzi ( a poci sie bardzo)

wampi, jeździk kupiliśmy w tej samej firmie, w której ty zamierzasz:D
Mamy tego żółto zielonego. Jest cuuuudny!!!!
Na razie Jasiek nie bardzo się nim interesuje, ale myślę, że niedługo zapała do niego miłością:D
Polecam!!!!

Dzięki dziewczynki za odzew w sprawie butków:DDD
Jutro podejmę decyzję, bo dzisiaj już nie mam siły...

To chyba poczekam aż mu stópka urośnie, bo na razie i tak sam nie chodzi (boi się, strasznie ostrożny jest, nie to co jego siostra, która śmigała sama jak miała 10 miesięcy), w domu chodzi w skarpetkach, a na dworze jak czasem kawałek się przejdzie prowadzony za rękę w ciut większych bucikach 18, to mu się nic nie stanie.
łooooo, a ja myślałam, że moje dziecko ma małą stópkę....

wczoraj mierzyliśmy jakieś Bartki i 20 jest za duża, ale mamy sandałki z zary 19 i są za małe

na dzień dziecka na pewno już nie kupujemy zabawek, bo Młody woli bawic się wszystkim, co akurat nie jest stworzone do zabawy;) dzisiaj upatrzyłam kilka książeczek, więc pewnie kupię coś w ten deseń:)

reklama
u nas sandałki z bartka r. 19 są teraz na styk, więc na dniach muszę już 20 kupić.
stopę ma 12 cm :-)

Do góry