reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Jeszcze mam jeden topik, założyłam kilka razy:
za 15 zł. przesyłka gratis
wymiary
długość 32 cm do pachy
długość całkowita przez środek tyłu 52cm.
szerokość w biuście 40 cm x 2
315mtqr.jpg

21yo8i.jpg

28w1j6v.jpg

u nas zakupy jakoś przycichły
ciągle zastanawiam się nad tym jeździkiem czy warto dać tyle kasy i ostatnio kupiłam sobie białe rybaczki a co...;P

Julita a jak chcesz go głównie wykorzystywać? Jeździć na spacery - pchając go, czy raczej stawiasz na samodzielną aktywność Mai? - tzn, że sama będzie za nim chodziła, ewentualnie siedziała i odpychała nóżkami ?

Lenkaa chyba głównie będzie wykorzystywany przez Maje ze będzie za nim chodziła, chociaż nie ukrywam ze bardzo mi zależy żeby ją też na nim wozić po podwórku pchająć ją.
Widziałam dziś w zabawkowym podobny pchacz bodajże z babymix ale ten plaskik wydawał się mało stabilny i wytrzymały...

Lenkaa chyba głównie będzie wykorzystywany przez Maje ze będzie za nim chodziła, chociaż nie ukrywam ze bardzo mi zależy żeby ją też na nim wozić po podwórku pchająć ją.
Widziałam dziś w zabawkowym podobny pchacz bodajże z babymix ale ten plaskik wydawał się mało stabilny i wytrzymały...

My mamy ten jeździk. Wojtek na razie przy nim głównie chodzi bo siedzenie w nim wcale mu sie nie podoba. Dla mnie jest niewygodny w prowadzeniu. Nie da sie nim skrecać. Bez rewelacji. Dobrze, że to był prezent bo gdybym sama kupiła to żałowałabym wydanych pieniędzy

julita, no właśnie, chyba przedmówczyni ma rację. Ja mam podobny jeździk, nie z chicco, dużo tańszy - kupiłam za ok 120zł - ale do prowadzenia przez rodzica kompletnie się nie nadaje. Mój też skręca, trzeba cały czas prostować kierownicę i się schylać - kompletne nieporozumienie. Mając dzisiejszą wiedzą, kupiłabym najzwyklejszy z dobrym podparciem w tyle, bo Jasiek uwielbia za nim chodzić i tu rzeczywiście się sprawdza.
Więc jak ma radzić, to daj se spokój, weź coś tańszego do pchania i kup sobie bluzkę za resztę ;-)

reklama
dzieki :)

Lenkaa bluzke, jak bluzke ala jaka boska sukieneczke widziałam dzis dla małej no poprostu cudna:)))

Do góry