reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
wampi a do kiedy jest ta promocja? ja akurat mam jeszcze 1,5 paczki, więc specjalnie jechać nie będę, jedynie przy okazji, bo też te zabezpieczenia do szafek chciałabym zobaczyć, bo ostatnio kupiłam w castoramie za niecałe 10 zł sztuka i takie gówniane są, bo sie odklejają :no:

Dziewczynki, wklejam wam zdjęcia dwóch ciuchów. Może któraś chętna. Jak będziecie potrzebować dokładne wymiary to piszcie na priva.
Ubrania są NOWE, nie założyłam ich ani razu, ale metki oderwałam.

Oczywiście mogę rozdzielić zestaw, bo to nie komplet.
Za koszulkę 20 zł
Za spodnie 45 zł.
Wysyłka gratis.

2j3o3th.jpg

27xl0tx.jpg

2dv0gol.jpg

znohms.jpg

2ywedf8.jpg

2u7yslt.jpg

2lj153t.jpg

waoh1h.jpg

Oleśka śliczna ta bluzeczka, no ale na mnie chyba mała, a Karolek by się na mnie obraził jakbym mu taką sprezentowała:D

reklama
Bluzeczka
w biuście 34 cm x 2 ocywiście, ale jest bardzo elastyczna więc sporo się naciągnie.
długość do pachy 35 cm, potem jest przedłużane regulowane ramiączko. ale ogólnie to jest taka do biodra

spodnie:
dł. całkowita 108 cm.
od kroku w dół 84 cm.
szerokość w udzie 30 cm. x 2
biodra w najszerszym miejscu 51 cm. x 2
szerokość w pasku 42 cm. x2
spodnie mają obniżony stan, ale to raczej nie biodrówki.

zarezerwowane wstępnie dla wiolan (pisała mi priva).

Do góry