reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Mateusz tez ma noge jak maly kajak..teraz 20 z luzem a pewnie za chwile juz 21...a ja mu w sklepie wciskalam 19 heheh....ale udalam sie po porade do pani profesionalistki i pomierzyla z luzem i 21 jak nic heheh

reklama
mi np pani w chicco odradzila kupowanie na to lato calkowicie odkrytych sandalkow.... bo w tym rok zryje sobie jeszcze paznokcie i paluchy...
Daletgo wybralam takiezabudowane zz guma na przodzie a z dziurami w...wywietrznikami po bokach i od gory

Ja też kupiłam z zakrytymi palcami, po radach Oleśki. Na teraz ma mokasynki skórzane, na lato sandałki, ma jedną parę trampek i może za jakiś czas kupię jakieś pumy czy coś w tym stylu, jak już będzie miał większą stopę.

Kurcze moja ma 11cm. I jak szukam na allegro butów, to wyskakuje mi że to buty dla dziecka 3-6 miesięcy. Aż mi się wierzyć nie chce. Chyba kupie stacjonarnie buty. W domu mamy mini adidaski rozmiar 16/17 i są na styk trzewiki ma r.19 i są za duże, więc jakbym kupiła r.18 to na wiosnę i lato były by chyba ok. Ale na all nie ma takich dobrych wyprofilowanych butów.

Tysia wlaśnie takie buciki małej chciałam kupić wtedy w Ostrowcu jak byliśmy!!!tylko innej firmie

Tysia wlaśnie takie buciki małej chciałam kupić wtedy w Ostrowcu jak byliśmy!!!tylko innej firmie

ja robiłam zakupy paputów u tego Pana.....polecam.....płaciłam w piatek zwykłym przelewem a dziś mam paputy..............no i mamy zapas bo jedne kupiłam za duże, na aukcji rozm. 20 jest napisane ze maja 13,5 ale jest to 13....uffff bo znowu były by za duże...
21_roz Befado_ Papcie dziewczęce domowe.NOWOŚĆ (1550147700) - Aukcje internetowe Allegro
20_roz Befado_Papcie dziewczęce domowe.NOWOŚĆ (1550146711) - Aukcje internetowe Allegro

laski, kupiłam w styczniu kurteczkę wiosenną w H&M, ale wczoraj podczas przymierzania okazało się, że jest 'trochę' za duża. Rozmiar 42.
Nie chciałaby któraś z Was odkupic? Cena 40 zł + 5 zł przesyłka;) (ja zapłaciłam 129 zł). Jest na prawdę fajny, na zdjęciach tego nie widac, cóż mój talent fotograficzny jest chyba mniejszy aniżeli matematyczny;) Kurtka jest nowa,nigdy w niej nie byłam, ale nie ma już papierowych metek. Jest ktoś chętny?:)
S6007601.jpgS6007604.jpgS6007602.jpg
pencil.png

kolor czarny,zdjęcia troszkę przekłamują i wygląda na jaśniejszy

laski, kupiłam w styczniu kurteczkę wiosenną w H&M, ale wczoraj podczas przymierzania okazało się, że jest 'trochę' za duża. Rozmiar 42.
Nie chciałaby któraś z Was odkupic? Cena 40 zł + 5 zł przesyłka;) (ja zapłaciłam 129 zł). Jest na prawdę fajny, na zdjęciach tego nie widac, cóż mój talent fotograficzny jest chyba mniejszy aniżeli matematyczny;) Kurtka jest nowa,nigdy w niej nie byłam, ale nie ma już papierowych metek. Jest ktoś chętny?:)
Zobacz załącznik 345022Zobacz załącznik 345023Zobacz załącznik 345024
pencil.png

kolor czarny,zdjęcia troszkę przekłamują i wygląda na jaśniejszy

z usmiechem na paszczy stwierdzam ze na mnie tez juz za duża :) ale fajniuchna

reklama
Moja koleżanka ma mega problem, bo jej córeczka, też z maja, ma jeszcze mniejszą stopę i nie może znaleźć jej bucików z podeszwą do chodzenia....

Do góry