reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ja mam chyba 2 większe rampersy, ale poczekamy ze 2 m-ce i mogą być za małe, napewno nie kupię nowych, bo może być smiesznie w rampersie
nic już nie kupię, bo Leon ma ciuchów po kokardę, howk

my niby tez mamy wiele ubranek już na lato, ale brakuje nam krókich spodenek i jeszcze może kilka koszulek polo by się przydało, bo podejrzewam, że 3-4 razy dziennie będzie trzeba przebierać moje dziecko :-)

Laski poniżej już napisały to, co chciałam napisać:-p Wolę Francisława w "doroślejszych" ubrankach. Rampersy były słodkie rok temu, sprawdzały się o niebo lepiej niż spodenki + bluzeczka, a w tym roku nadszedł czas tego drugiego:tak:

Za laskami w kombinezonach też nie przepadam;-)

u nas ostatni pajac był 3 miesiące temu ;-)
teraz Tomek śpi tylko w bodziaku :-)

My w piżamce...

JustMe5 a pod piżamkę bodziaka zakładasz? albo czy górę od piżamki wkładaz w dół,aby się nie podwijało?
my piżamkę po wakacjach chcemy kupić :-)

nadrobilam wreszci ten watek, handlary:-D;-)

Aga Ola spi albo w bodziaku albow pizamce typu spodenki +koszulka ale zdecydowanie lepsze bodsziaki bo plecki zakryte

dziewczyny a moze ktoras jest zainteresowana sukienka dla siebie,rozmiar 36 ,reserwed,bezowa raczej.mialam ja kilka razy,bardzo wygodna,no ale ile mozna chodzic w tej samej sukience na imprezy;-)
zaraz wstawie to sobie obejrzycie

to jest ta bezowa.naprawde bardzo wygodna,uniwersalny kolor,z tylu kryty ekspresik,ma 2 kieszonki,na poczatku nie skumalam ze w ogole sa.ja zakladalam do niej granatowe dodatki.
Idealna na komunie,chrzciny i wesela.Polecam
biggrin.gif

Załączniki

• suki1.jpg
    suki1.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry