reklama
Laski poniżej już napisały to, co chciałam napisać Wolę Francisława w "doroślejszych" ubrankach. Rampersy były słodkie rok temu, sprawdzały się o niebo lepiej niż spodenki + bluzeczka, a w tym roku nadszedł czas tego drugiego
Za laskami w kombinezonach też nie przepadam;-)
u nas ostatni pajac był 3 miesiące temu ;-)
teraz Tomek śpi tylko w bodziaku :-)
My w piżamce...
agulam
Fanka BB :)
nadrobilam wreszci ten watek, handlary;-)
Aga Ola spi albo w bodziaku albow pizamce typu spodenki +koszulka ale zdecydowanie lepsze bodsziaki bo plecki zakryte
dziewczyny a moze ktoras jest zainteresowana sukienka dla siebie,rozmiar 36 ,reserwed,bezowa raczej.mialam ja kilka razy,bardzo wygodna,no ale ile mozna chodzic w tej samej sukience na imprezy;-)
zaraz wstawie to sobie obejrzycie
Aga Ola spi albo w bodziaku albow pizamce typu spodenki +koszulka ale zdecydowanie lepsze bodsziaki bo plecki zakryte
dziewczyny a moze ktoras jest zainteresowana sukienka dla siebie,rozmiar 36 ,reserwed,bezowa raczej.mialam ja kilka razy,bardzo wygodna,no ale ile mozna chodzic w tej samej sukience na imprezy;-)
zaraz wstawie to sobie obejrzycie
Co do rampersów to mam podobne zdanie jak większość ale Nataliak ma też sporo racji Zależy jak rampers wygląda My mieliśmy rampersa z coolclub (na 3-6 miesięcy) o takiego: RAMPERS ROZ.74 CM "COOLCLUB" (1553125258) - Aukcje internetowe Allegro i żałuje, że nie kupiłam większego bo jest rewelacyjny!
agulam
Fanka BB :)
reklama
aguska24mir
mama Pawełka :)
bardzo ładna ale nie moj rozmiarto jest ta bezowa.