reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

u nas wcześniej też był problem z założeniem bucików ale od jakiś 2 miesięcy widzę jak Maja "chudnie" tzn rośnie we wzrost i nie przybiera już tak szybko na wadze. teraz już normalnie zakładam jej buciki.

reklama
majowa-mama --- zapytaj proszę jeśli możesz i czy na pewno maja te same łuski, nam lekarz nic nie mówił o zabudowanych butach jak na moją logikę to trochę bez sensu bo ta łuska jest przecież jak but :)

ale ze mnie doopa... kupiłam wczoraj Młodemu bluzę, nie przyglądałam się specjalnie tylko wzięłam wg rozmiaru na 12-18 (tak było na papierowej metce), ale mojej mamie coś nie pasowało, bo wydała jej się taka na teraz. Okazało się, że metce wszytej jest rozmiar 6-9:/// i teraz muszę wymienic.... grrrrrr!!!

1540605749_1.jpg

u nas stolicze tez sie sprawdza super, a teraz własnie kliknelam bujaczek.....na urodzinki akurat bedzie.....Lena kocha wszystkie Misie :)

ale teraz to jestem zdziwiona...niania zmierzyła Tosi nóżkę i ma długość 13 cm, już teraz,.,..szok
czyli muszę szukać butków r.21

reklama
mi np pani w chicco odradzila kupowanie na to lato calkowicie odkrytych sandalkow.... bo w tym rok zryje sobie jeszcze paznokcie i paluchy...
Daletgo wybralam takiezabudowane zz guma na przodzie a z dziurami w...wywietrznikami po bokach i od gory

Do góry