reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

natalia_lila - :-Dnie przeszło by Jej to przez google :):)

natalaik - tak tak, cholera nie wiem czy nie za wąskie.... to teraz pytanie ..... czy ktoś takie paputki posiada ? nie moge ich kupić w ślepo...

reklama
Elwiwas a nie powinno być tak, że te łuski muszą być trzymane przez stabilny bucik? Pisałam Ci już kiedyś, że mam znajomków których syn używa łusek - jak chcesz pogadam z nimi jutro i dowiem się co i jak.

natalaik - tak tak, cholera nie wiem czy nie za wąskie.... to teraz pytanie ..... czy ktoś takie paputki posiada ? nie moge ich kupić w ślepo...
Moj Karolek ma takie paputki.

Dziewczyny, jak Wy kupujecie dzieciom buty?? Ja nie jestem w stanie dziecku nic na stope wcisnac :-( Dzisiaj mierzylismy ogromna ilosc bucikow, i zadne nie wchodzily mu na stope :confused: A jak juz udalo mi sie je jakos wcisnac, to nie moglam ich dopiac, w desperacji mierzylam juz nawet rozmiar 21. Martwie sie ze cos z jego stopami jest nie tak...

Moj Karolek ma takie paputki.

Dziewczyny, jak Wy kupujecie dzieciom buty?? Ja nie jestem w stanie dziecku nic na stope wcisnac :-( Dzisiaj mierzylismy ogromna ilosc bucikow, i zadne nie wchodzily mu na stope :confused: A jak juz udalo mi sie je jakos wcisnac, to nie moglam ich dopiac, w desperacji mierzylam juz nawet rozmiar 21. Martwie sie ze cos z jego stopami jest nie tak...
my mamy ten sam problem, bo ma bardzo szeroką stopę z wysokim podbiciem. Na dzien dzisiejszy mamy trampki i kapciuchy befado rozmiar 19 i spokojnie w nie wchodzi i "adidasy" z disneya zakupione w smyku

bozuwi ja kupuję takie żeby nosek otwierał się przy samych palcach, tak że prawie kładzie stopę na podeszwie, bo inaczej by było kiepsko

kurka może źle się wyraziłam, mamy 2 pary takich tenisówek, w ccc, jedne za 15 zł, drugie za 18 zł, miękka podeszwa, usztywniana pięta, osłoniete palce
i adidasy z zary i tu już lekko trzeba wepchnąć stopinę, ale wchodzą na mega rozłożonych rzepach

Sfrustrowalam sie dzisiaj, bo mialam ambitne plany obkupic dziecko i guzik z tego. Nastepne podejscie do zakupow bucikowych za tydzien.

A co do stolika Smily EDUKACYJNY STOLIK mówi PL GRATIS Kurier12 (1538620037) - Aukcje internetowe Allegro to my taki mamy. Idealnie sprawdza sie w sypialni, jak chcemy jeszcze dospac w weekend to Karolek dostaje stolik do lozeczka jest chwila spokoju (nawet to ze pszczolka robi bzzz bzzz nas nie budzi :-p) Niestety jeden z dzwiekow wydawanych przez pociag przypomina dzwiek z filmiku ze Smolenska, wiec najchetniej bym ta opcje zepsula :wściekła/y:

reklama
kurka może źle się wyraziłam, mamy 2 pary takich tenisówek, w ccc, jedne za 15 zł, drugie za 18 zł, miękka podeszwa, usztywniana pięta, osłoniete palce
i adidasy z zary i tu już lekko trzeba wepchnąć stopinę, ale wchodzą na mega rozłożonych rzepach
znam ten ból, w te z disneya też ciężko noga wchodzi ale dajemy radę nawet we frotowych rajtkach, ale ogólnie jest problem z butami i kupowanie przez internet bez mierzenia odpada :baffled:

Do góry