reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
O rany PEPCO. Mają czasami dobre jakościowo ciuszki, zarówno dziecięce, jak i damskie i męskie. Ale czasem trafi się takie szmaty że po praniu nadają się do wyrzucenia. Swego czasu pracowałam tam, więc ciuchów od nich miałam co niemiara. I tak jak napisałam niektóre mam do tej pory (mimo iż minęło już 4lata odkąd je kupiłam) a niektórych nawet nie prałam bo nadawały się do wyrzucenia.

Jak Diana się urodziła, to dostałam od dwóch sąsiadek 3pack bodów. Pech chciał że obie kupiły takie same. No ni dyrydy tego nosić, tak się rozciągają.

PEPCO najlepiej własnie odwiedzic i dotknąc samemu ubranek. Wzornictwo maja naprawde fajne ale jakos czasem....szkoda gadac. My dostalismy od kogos bodziaka wlasnie z Pepco który wyladowal w kosztu bo mial tak niesamowicie wąskie rękawki że nie dalo się reki tam włozyć. Nie wiem ile otwór miał średnicy - jakies 3 cm może.... Ale mam też masę rzeczy ktorych długo uzywałam i nawet na 2 mm sie nie porozciagaly a prezentuja sie fajnie.

kupowałyście kiedys rajstopki ze spódniczką? Albo legginsy? Widziałam takie i na Allegro i w sklepie i zastanawiam się jak sie to sprawdza? Bo może wyglądac fajnie....

a my nie mamy jeszcze żadnych rampersów na lato, chyba w tym roku postawimy, na koszulki i krótkie spodenki .hmm
chwilowo nawet nie wiem na jaki rozmiar mu kupować..

A takie duże dzeci to w rampersach nie będą wyglądać jak w piżamie??? Ja już na takie półbieliźniane ubranka nie patrzę, głównie jakieś koszulki, spodenki, komplety lniane - spodnie, koszula itp.

reklama
A takie duże dzeci to w rampersach nie będą wyglądać jak w piżamie??? Ja już na takie półbieliźniane ubranka nie patrzę, głównie jakieś koszulki, spodenki, komplety lniane - spodnie, koszula itp.
mnie też się tak wydaje, że takie 1,5 roczne, chodzące dziecko rzeczywiście będzie wyglądac dziwnie śmigając 'po ulicy' w rampersie. Tak samo w pajacyku, którego stosujemy wyłącznie do spania. Body+spodenki może byc, ewentualnie t-shirt i spodenki...

Do góry