reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
piszcie na priv.. i kolorki jesli jest jakas preferencja wyboru...
katagorka20
Fanka BB :)
do nas też nic nie przyszło...i pewnie tez nic nie dostaniemy bo juz pewnie za pózno...
magda102
Elena wsuwa deserki, oczywiście słoiczek ma na 3 dni, ale cóż dobre i to. Karmikam ją róznymi łyżeczkami i było "jako tako", ostatnio kupiłam z Canpola taką za 6,49 z elastycznego czegoś. Tzn. rączka jest plastikowa, a sama łyżeczka jest giętka, dzięki temu bardziej delikatna dla budzi i dziąseł. Tą łyżeczką chętniej je, a i lubi ją sobie pogryźćbeznadzieje sa te łyżeczki z hippa
Majowa_Mama
Do mnie jeszcze nic nie przyszło, a rejestrowałam się na różnych stronach, w szpitalu wypełniałam te różne kupony i ankiety, no i nic...
Do mnie też nie, a też wypełniałam ankiety w szpitalu.
katagorka20
Elena wsuwa deserki, oczywiście słoiczek ma na 3 dni, ale cóż dobre i to. Karmikam ją róznymi łyżeczkami i było "jako tako", ostatnio kupiłam z Canpola taką za 6,49 z elastycznego czegoś. Tzn. rączka jest plastikowa, a sama łyżeczka jest giętka, dzięki temu bardziej delikatna dla budzi i dziąseł. Tą łyżeczką chętniej je, a i lubi ją sobie pogryźć
też mamy taką różowa rączka mala ja lubi tylko ..minus jest taki że po jedzeniu marchewki zabarwiła sie lekko na pomaranczowo
N
nataliak
Gość
my tez poki co korzystamy z lyzeczki z silikonowa koncowka, rowniez zabarwila sie na pomaranczowo
Moje wczorajsze zakupy w lumpku Dwie sukienki za niecałe 10 zł Ta pierwsza jest firmy Kappahl, druga jakaś mi nieznana ale jakościowo dobra no i śliczna
Rajstopki z Reserved za jedyne 9,90zł:
Czapka i szaliko-kołnieżyk (nie wiem jak to nazwać ;P) z H&M, obie rzeczy po 14,99zł
Rajstopki z Reserved za jedyne 9,90zł:
Czapka i szaliko-kołnieżyk (nie wiem jak to nazwać ;P) z H&M, obie rzeczy po 14,99zł
reklama
estragon
mamusia synusia:P
ale osobna paczka była z bebilonu a osobna z bobvity/bebikabebiko, bobovita i bebilon to wszystko ta sama firma.
jak byliśmy u logopedy, to mówiła, żeby takie małe dziecko karmic silikonową łyżeczką, na plstikową jest jeszcze za wcześnie