reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

a w ogóle przedwczoraj kupiłam Młodemu czapeczkę taką na teraz, czyli cieniutka, ale z nausznikami. Kupowałam w osiedlowym sklepiku, zwykła polska i wygląda na badziewną, ale była mi potrzebna, bo wszystkie małe. I zgadnijcie ile zapłaciłam????
22 zł!!! no szok! to w hm kupiłam na zimę, podszytą polarkiem z takimi nausznikami za 14,99 zł...

reklama
a ja własnie nie mam czapek na teraz, ale 22zł to szok:szok:
i powiem ci, że poza takimi sklepami, to ja nigdzie w firmowych sklepach takich czapek nie widziałam, mama od tygodnia przemierzała galerię i polowała, i nic nie było

edit: nie dodałam, że atrakcyjna też za bardzo nie jest:p

to tym bardziej bym nie kupiła :-p
w sumie w gondoli za zimno nie jest, ale sam moment przenoszenia do wózka, choć mój zawsze ma kaptur na głowie, a w wózku pieluszkę przy uchu...

mój też ma kaptur, ale wydaje mi się, że bez czapki, to nie ten teges...nie bardzo... jak na polu jest 15 stopni

a po co macie pieluchę przy uchu?
Tomuś pokochał przytulanie do pieluszki:d?

estragon cala masa cienkich czapek jest w h&m.

do 23wrzesnia w rossmannie jest promocja hipp: przy zakupie 4 wybranych sloiczkow krem pielegnacyjny 75g w puszce gratis.

polecamy kremik z serii johnson's bedtime, slicznie pachnie, jest bardzo lekki, szybko sie wchlania i skora jest po nim mieciutka.

078223.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nataliak ale ja z nausznikami nie widziałam...

my mamy z tej serii bed time płyn do kąpieli i niestety przesusza skórę dziecku i mojemu mężowi dłonie:)

reklama
Do góry