reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Do nas przyszła właśnie z HIPPa. W pudełeczku standardowo pół tony ulotek, ale i słoiczek z deserkiem- jabłuszko, próbka mleka następnego w saszetce, herbatka jabłkowa z melisą, łyżeczka plastikowa i kremik. Chyba nic nie ominęłam ;)

Magda, ja dostałam ten sam zestaw ;) miałam tez kupon rabatowy na produkty hippa i drugą paczkę za 1 grosz do odebrania w Rossmannie - sprawdź, może u Ciebie tez jest. W drugiej paczce też był słoiczek (cielęcina z czymśtam... od 5 m-ca), sok i większa łyżeczka :)

Nooo Afi zapomniałam o kuponach faq Mam, mam kupony na drugą paczuszkę. Z tych rabatowych też skorzystam, jak dająto trzeba brać ;)

Idę spać bo ledwo patrzam. W dodatku zgagę mam fuuuuj.
Branoc

beznadzieje sa te łyżeczki z hippa

jakbyś chciala to ci mogę wrzucić w kopertę fajowe łyżeczki z nestle.... plastikowe i fajnie wyprofilowane dla malusich buziek naszych dzieci.. mam ich troszkę, bo teściowa dostała w ramach promocji produktów nestle... mam kolory: brązowe, niebeskie, czerwone, żółte, zielone, pomarańczowe i taki bardzo ciemny róż... jak chcesz napisz adres na priv i kolorki...

jakbyś chciala to ci mogę wrzucić w kopertę fajowe łyżeczki z nestle.... plastikowe i fajnie wyprofilowane dla malusich buziek naszych dzieci.. mam ich troszkę, bo teściowa dostała w ramach promocji produktów nestle... mam kolory: brązowe, niebeskie, czerwone, żółte, zielone, pomarańczowe i taki bardzo ciemny róż... jak chcesz napisz adres na priv i kolorki...

Ja też chcę :D ;)

reklama
Do góry