reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Alis: zestaw czapka i kołnierzyk rzeczywiście ten sam mamy.. i taki sie wydaje cieplutki.... zobaczymy jak w zimie...

estragon: a czemu powinno się silikonową karmić a na plastikową później??
ja mam takie: są wąskie i poręczne a przede wszystkim super kolorowe...

wiolan a tego już nie wiem... ale wydaje mi się, że może ze względu na to, że plastikowa może się ułamac????
logopeda mi powiedziała, że łyżeczka ma byc gumowa, malutka i jak najbardziej płaska

a może to dla dzieci co może jakieś wady mają budowy jamy ustnej??? no moje poza tym ze są z plastiku to spełniają wszystkie inne pozostałe warunki.. są malutkie, w miarę płaskie, wąskie i dość elastyczne...
ale też zapewne co lekarz to może być inna opinia.. a z ciekawości dzisiaj spytam mojej lekarki jakie powinny być łyżeczki... z ciekawości jakie ona ma zdanie na ten temat...

Alis: zestaw czapka i kołnierzyk rzeczywiście ten sam mamy.. i taki sie wydaje cieplutki.... zobaczymy jak w zimie...

Ja kupiłam ten zestaw oczywiście z myślą o zimie :) Nie wydaje mi się aby była za cienka na polskie zimy bo nie dość że grubaśna jest to i jeszcze podszyta polarkiem także nawet na mrozy będzie super :)

ja mojemu też miałam ten zestaw kupic, bo są też chłopięce:), ale kupiłam inną czapeczkę, ale fakt, jest gruby

my też mamy ten zestaw czapka plus kolenierzyk z h&M :)mysle jeszcze żęby jej kupic do tego rekawiczki , podobala mi sie jeszcze taka srebna czapka wyglada jak beretka z pomopnem

Moje wczorajsze zakupy w lumpku :) Dwie sukienki za niecałe 10 zł :p Ta pierwsza jest firmy Kappahl, druga jakaś mi nieznana ale jakościowo dobra no i śliczna :)

Rajstopki z Reserved za jedyne 9,90zł:
[/IMG]

Alis moja ma identyczne rajstopki tylko białe:)))

reklama
wiolan co to za łyżeczki i skąd ich masz tyle??
ja jak daję mojemu hrebatkę, jak nie chce z butli to mam te łyżeczki z rossmanna i chyba nie są złe, choć porównania nie mam

alis super ubranka, oj chyba wybirę się do H&M po ten komplet na zimę :-)

Ostatnia edycja:
Do góry