reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
wiolan
PODWÓJNA MAMA
a może to dla dzieci co może jakieś wady mają budowy jamy ustnej??? no moje poza tym ze są z plastiku to spełniają wszystkie inne pozostałe warunki.. są malutkie, w miarę płaskie, wąskie i dość elastyczne...
ale też zapewne co lekarz to może być inna opinia.. a z ciekawości dzisiaj spytam mojej lekarki jakie powinny być łyżeczki... z ciekawości jakie ona ma zdanie na ten temat...
ale też zapewne co lekarz to może być inna opinia.. a z ciekawości dzisiaj spytam mojej lekarki jakie powinny być łyżeczki... z ciekawości jakie ona ma zdanie na ten temat...
Alis: zestaw czapka i kołnierzyk rzeczywiście ten sam mamy.. i taki sie wydaje cieplutki.... zobaczymy jak w zimie...
Ja kupiłam ten zestaw oczywiście z myślą o zimie Nie wydaje mi się aby była za cienka na polskie zimy bo nie dość że grubaśna jest to i jeszcze podszyta polarkiem także nawet na mrozy będzie super
katagorka20
Fanka BB :)
my też mamy ten zestaw czapka plus kolenierzyk z h&M mysle jeszcze żęby jej kupic do tego rekawiczki , podobala mi sie jeszcze taka srebna czapka wyglada jak beretka z pomopnem
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Moje wczorajsze zakupy w lumpku Dwie sukienki za niecałe 10 zł Ta pierwsza jest firmy Kappahl, druga jakaś mi nieznana ale jakościowo dobra no i śliczna
Rajstopki z Reserved za jedyne 9,90zł:
[/IMG]
Alis moja ma identyczne rajstopki tylko białe))
reklama
wiolan co to za łyżeczki i skąd ich masz tyle??
ja jak daję mojemu hrebatkę, jak nie chce z butli to mam te łyżeczki z rossmanna i chyba nie są złe, choć porównania nie mam
alis super ubranka, oj chyba wybirę się do H&M po ten komplet na zimę :-)
ja jak daję mojemu hrebatkę, jak nie chce z butli to mam te łyżeczki z rossmanna i chyba nie są złe, choć porównania nie mam
alis super ubranka, oj chyba wybirę się do H&M po ten komplet na zimę :-)
Ostatnia edycja: