super pudełko a nie podeślesz ikei do bydgoszczy.
nie macie ikei w Bydgoszczy??
aż dziwne. to gdzie macie najbliżej? Poznań?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super pudełko a nie podeślesz ikei do bydgoszczy.
Tiger mam podobne pudełko, kupione w castoramie, jednak przegródki nie są reulowane,
punkt dla mojego pudła za regulację ;-)
A tak na powaznie, to ja je sobie bardzo chwalę. Jedno już mają moje córy na kredki
Polecam. Zamykane i te regulowane przegródki
Nie będzie się nic kurzyło i łatwo przestawić całe pudło w razie czego, niż sztuka po sztuce czegos tam
to faktycznie lipa..No nie mamy od kilku lat mówią ze będzie ale ani widu ani słychu wycieczka do poznania pozostaje.
nie wiem, czy jeszcze sa, ale ja jakiś miesiące temu w castoramie kupiłam, mieli ich tam mnóstwo a teprzegródki to dwie napewno sobie wytnę bo mi się właśnie frida i nożyczki nie mieszczą..aga twoje tez fajne.