reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
tak-one są właśnie do zawieszania - na fotce są 4 uchwyty pokazane. Kosztują 19 zł - nie majątek

a gdzie w ikea je dorwałaś? ja tak lukałam ale nie byłam pewna czy kuzynka miała je z ikea.....i njie znalazłam, a były inne kolory?

znalazłam je na stronie.....ale kolor jeden.....sie zobaczy.....jak dotre do ikea ...byłam wczoraj po lampke gwiazdke do której żarówki nie dołaczyli wrrrrr....

Ostatnia edycja:
własnie dorwałam butki za 10 zł....nie wiem czy tanio bo nie zwracałam w sklepach uwagi na buciczki
ale niech sobie Maleńka ma :)

Załączniki

• balerinki.jpg
    balerinki.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 32
a gdzie w ikea je dorwałaś? ja tak lukałam ale nie byłam pewna czy kuzynka miała je z ikea.....i njie znalazłam, a były inne kolory?

aldonta te pudełka były na dziale dla dzieci - zauważyłam je bo były zawieszone jako ekspozycja na jednym z łóżeczek. Kolory były tylko białe niestety - tu wyboru nie ma, być może kuzynka kupowała kiedyś jak był większy wybór kolorów. Ikea tak ma że co jakiś czas zmieniają kolorystykę niektórych akcesoriów i już do starej nie wracają.
A buciki dla małej słodziaśne :)

Aldonta, śliczne buciki:-) Czym są zapinane paseczki? Bo może na szydełku podobne zrobię

kupiłam przez allegro, dlatego nie wiem

a wiesz że nie wiem, nie ma na ten temat nic w opisie.........super że na szydełku robisz cudeńka !!!!! ja czasami cos wymyśle korzystajac z maszyny mamy ale bardzo zadkoooooo ostatnio jedynie uszyłam torb na pieluchy taka jak w kompletach czasem sa ale, że posciel kupiłam w ikea+ belke materiału w tym samym kolorze to sie pobawiłam klnac w niebo hehehe

reklama
Do góry