reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

Czesc dziewczyny, ja tez juz ciuszkow nie kupuje, wszystkie mam juz poprane, poprasowane i poskaladane w komodzie maluszka. Brakuje mi tylko tak jak kolezance wozka, ktore kupie dopiero pod koniec kwietnia i produktow aptecznych a i kilka pieluch tetrowych. No i jeszcze posciel i baldachim do lozeczka:-) to chyba wszystko...hmm, tak to wszystko.

reklama
Właśnie złożyłam zam w aptece i wyszło mi prawie 250zł:szok::szok::szok:
Julita ja ostatnio zamawiałam w aptece i zapłaciłam 360zł (i to bez przesyłki, bo była gratis) :dry: Wszystko drogie jak ch..era :shocked2:

Dzisiaj kupiliśmy na Allegro mebelki dla córci :-D:-D:-D Już się nie mogę doczekać dostawy ;-)
Oto one
zestaw.jpg

Z większych zakupów został nam do kupienia tylko wózek, ale to już w kwietniu ;-)

Julita ja ostatnio zamawiałam w aptece i zapłaciłam 360zł (i to bez przesyłki, bo była gratis) :dry: Wszystko drogie jak ch..era :shocked2:

Dzisiaj kupiliśmy na Allegro mebelki dla córci :-D:-D:-D Już się nie mogę doczekać dostawy ;-)
Oto one
Zobacz załącznik 225300

Z większych zakupów został nam do kupienia tylko wózek, ale to już w kwietniu ;-)
Śliczne te mebelki:)aż się buzia sama uśmiecha:)

My wreszcie złożyliśmy łózeczko dla Małej i jest takie śliczne:)

A ja się dzisiaj dowiedziała, że wózek przyjdzie dopiero w następnej dostawie- pod koniec miesiąca:-( niby niewielka różnica, ale wiecie, nastawiałam się na odbiór już jutro:-(

MadziaMadzia sliczne mebelki:-)

Ja zaczynam pranie i prasowanie od przyszlego tygodnia,licze oczywiscie na piekna wiosena aure:-)
Maz bedzie malowal i rozstawimy lozeczko,juz sie nie moge doczekac.
Zamowilismy wozek z dostawa w polowie kwietnia,ale mam straszna ochote zadzwonic i przelozyc to na wczesniej.Rozsadek podpowiada nie,bo i tak musialby isc do komorki,ale ciekawosc jest tak silna:zawstydzona/y::happy2:

reklama
zazdroszczę Wam kobitki...
też chciałabym już zając się ciuszkami dla kluseczki - poprać je w końcu, poprasować, poukładać, ale u mnie na razie końca remontu nie widać:-( co prawda pokoik jest gotowy, kolorki na ścianach, panele na podłodze, ale co z tego jak tatuś urządził sobie tam składzik i trzyma w nim swoje "zabawki" (maszynę do obcinania płytek, wyżynarkę do paneli, wiertarki i inne takie) :baffled:
mebelki nawet mam już kupione - komodę, szafę, regał i kołyskę, a i one czekają na swoją kolej w kartonach, buuu:-( jak tak dalej pójdzie to maluszka się urodzi, a remont nie skończy...

Do góry