reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

a ja małej narazie nic wiecej nie kupuje jeśli chodzi o ubranka bo moja koleżanka ma mi przyiwesc w najblizszym czasie przed swietami troche ciuchow dla malej po swojej coreczce a podstawowa taka big wyprawke dla malej juz mam od rozm 56 do 68 wiec narazie wstrzymuje sie:) teraz trzeba to wyprac i wyprasowac a potem na bieżąco kupować:)
teraz czekaja nas powazniejsze zakupy jak łożeczko pościel , wozek itd

reklama
jak ja lubię żyrafy:) nawet nad łóżeczkiem się zastanawiam z klupsia safari z żyrafą z tym że u mnie tych krótszych boków nie będzie widać bo łóżeczko będzie stało miedzy szafą a ścianą:(

ja wlasnie kupuje to łóżeczko Safari:) idealnie pasuje do naszych mebli w sypialni kolorystycznie mimo że pewnie tej zyrafki nie bedzie widac ale podoba mi sie bardzo

Mi też podobało się bardzo łóżeczko Safari, niestety nie miało opcji z szufladą (dla mnie to konieczność, ze względu na małe mieszkanie a co za tym idzie ograniczone możliwości wstawiania szaf i komód)...dlatego mile zaskoczył mnie drewex robiąc łóżeczko bardzo podobne do Safari tylko bez żyrafki a z misiem (równie słodko jak dla mnie:p). Zamówiłam je w piątek także jutro powinno być :p

Załączniki

• mały miś..jpg
    mały miś..jpg
    13 KB · Wyświetleń: 21
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry