reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Ale jestem wściekła:wściekła/y: był listonosz i przyniósł paczkę z alegro...kupowałam ubranka dla małej...oczywiście używane ale w opisie było że są w bardzo dobrym stanie,nie są poplamione ani podarte i że są po córce sprzedającego!!! A co się okazało...ubranka są baaaaaardzo poplamione, niektóre podarte:szok:i bardzo stare i zniszczone....chodzi mi o to że na pewno nie po jednym dziecku:no:. Co lepsze to ewidentnie są to ubranka z ciucholandu bo mają ten specyficzny zapach!!!!
Ja mu zaraz wystawie komentarz na allegro to mu w pięty pójdzie!!!
No i co ciuszki wylądowały w koszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madziamadzia śliczne mebelki
Oleśka super zakupki
Ja ciuszków za wiele nie mam, może w czwartek się dowiemy kto się skrywa to coś podokupuje już konkretnych rzeczy:tak:
A do mycia nie kupuje nic, wydaje mi się że ręką najlepiej, czas pokaże
Julita może się jakoś dogadasz ze sprzedawcą, choć z takimi to ciężko:wściekła/y:

Ale jestem wściekła:wściekła/y: był listonosz i przyniósł paczkę z alegro...kupowałam ubranka dla małej...oczywiście używane ale w opisie było że są w bardzo dobrym stanie,nie są poplamione ani podarte i że są po córce sprzedającego!!! A co się okazało...ubranka są baaaaaardzo poplamione, niektóre podarte:szok:i bardzo stare i zniszczone....chodzi mi o to że na pewno nie po jednym dziecku:no:. Co lepsze to ewidentnie są to ubranka z ciucholandu bo mają ten specyficzny zapach!!!!
Ja mu zaraz wystawie komentarz na allegro to mu w pięty pójdzie!!!
No i co ciuszki wylądowały w koszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sprawdzajcie zawsze komentarze i ich ilość, ktoś kto ma ich duzo i są ok nie wciska kitu.......ja tez raz kupiłam 4 pajace w tym 2 takie jakieś nie bardzo....

Julia nie dziwię się, też bym się wkurzyła, ale może najpierw zamiast komentarza wyślij mu wiadomosć, że paczka nie spełniła Twoich oczekwiań, że ciuchy są podarte i mocno znoszczone..
może coś zaproponuje. tzn powinien odać pieniądze..
a jednak czasem zdarzają się nieuczciwi ludzie na allegro :-(

Julia nie dziwię się, też bym się wkurzyła, ale może najpierw zamiast komentarza wyślij mu wiadomosć, że paczka nie spełniła Twoich oczekwiań, że ciuchy są podarte i mocno znoszczone..
może coś zaproponuje. tzn powinien odać pieniądze..
a jednak czasem zdarzają się nieuczciwi ludzie na allegro :-(
Postanowiłam że narazie nic nie napisze poczekam aż złe emocje opadną bo naprawdę wyprowadził mnie z równowagi...potem spróbuję się z nim skontaktować zobaczymy...
a przed chwilą przyszła kolejna paczuszka taki wiosenny kombinezonik gdyby ten maj okazał się jednak chłodny...i tu jestem zadowolona śliczny, prawie nie używany:)

reklama
nawet nie zauważyłam, że napisałam Julia hehe...
pokaż ten kombinezonik..
ja właśnie mam taki jeden z polaru rozm. 62 w razie, gdyby właśnie chłodno było, albo na jakieś wieczorne spacery, choć nie planuję wieczoraj z dzieckiem wychodzić po 18 na spacery, ale to się okaże w praniu..

Do góry