ja tez się wstrzymuje z paraniem i prasowaniem czekam a M się zbierze w sobie i skręci regał dla bejbaska bo na razie ciuszki są na stercie z naszymi wiec bez sensu cosik robić jak nie będzie ich gdzie układać. madziamadzia a mebelki sa swietne.
reklama
N
nataliak
Gość
jak nie rainforest to moze cos takiego?
Mata Wesoła Farma Canpol Poznań BabyStore TANIO (942887524) - Aukcje internetowe Allegro
ta jest super! w ogole maty z canpola sa bardzo fajne i niedrogie.
a mnie przerazil dzis rozmiar podkladow poporodowych... odbierajac w koncu zamowienie z doz.pl dokupilam podklady z belli, te niebiesko-zielone. a w rossmannie kupilam paczke platkow kosmetycznych, paczke podkladow na lozko i plyn do mycia z dozownikiem, wszystko ichniejszej produkcji i jest akurat w promocji.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
awru
Fanka BB :)
madziamadzia rewelacyjne mebelki!
jak ja bym chciała już być na tym etapie ale nieeeeeee.. przez to nieszczęsne zalanie i opieszałość niektórych osób pokój dla bejbiaka nie jest jeszcze do końca pomalowany.. i to akurat ten pokój!! bo wszystkie pozostałe pomieszczenia w mieszkaniu są już gotowe i czekają tylko na wstawienie mebli!! normalnie k..cy można dostać
jak ja bym chciała już być na tym etapie ale nieeeeeee.. przez to nieszczęsne zalanie i opieszałość niektórych osób pokój dla bejbiaka nie jest jeszcze do końca pomalowany.. i to akurat ten pokój!! bo wszystkie pozostałe pomieszczenia w mieszkaniu są już gotowe i czekają tylko na wstawienie mebli!! normalnie k..cy można dostać
a mnie przerazil dzis rozmiar podkladow poporodowych... odbierajac w koncu zamowienie z doz.pl dokupilam podklady z belli, te niebiesko-zielone. a w rossmannie kupilam paczke platkow kosmetycznych, paczke podkladow na lozko i plyn do mycia z dozownikiem, wszystko ichniejszej produkcji i jest akurat w promocji.
Podkłady na łóżko kupowałaś sobie? Jak to wygląda- taka jakby duża, watowana pielucha??? A płyn do mycia czego, jeśli można spytać?;-)
madziamadzia, mebelki prześliczne, ful wypas.
Alis, Twoje łóżeczko też strasznie mi sie podoba.
W ogóle Kobitki fajne te Wasze zakupy
Ja zrobiłam ostatnio nalot na Carrefour i zakupiłam kosmetyki Hippa i Nivea. Zacznę od Hippa i jak będzie ok, to wykorzystam do końca, po czym przerzuce się na Nivea.
Muszę jeszcze tylko dokupić po oliwce z każdej z tych firm. Ale szlag mnie trafia, bo akurat te firmy nie posiadają oliwki w żelu, chyba że cos przeoczyłam.
Teraz tylko nalot na aptekę i muszę kupic jeszcze wanienkę ze stojakiem.
A czy zamierzacie używac jakiejś myjki do mycia Maluszka? Bo ja przy Oli używałam chyba takiej frotkowej nakładanej na rękę, ale szybko od tego odeszłam i została mi ręka )
Alis, Twoje łóżeczko też strasznie mi sie podoba.
W ogóle Kobitki fajne te Wasze zakupy
Ja zrobiłam ostatnio nalot na Carrefour i zakupiłam kosmetyki Hippa i Nivea. Zacznę od Hippa i jak będzie ok, to wykorzystam do końca, po czym przerzuce się na Nivea.
Muszę jeszcze tylko dokupić po oliwce z każdej z tych firm. Ale szlag mnie trafia, bo akurat te firmy nie posiadają oliwki w żelu, chyba że cos przeoczyłam.
Teraz tylko nalot na aptekę i muszę kupic jeszcze wanienkę ze stojakiem.
A czy zamierzacie używac jakiejś myjki do mycia Maluszka? Bo ja przy Oli używałam chyba takiej frotkowej nakładanej na rękę, ale szybko od tego odeszłam i została mi ręka )
N
nataliak
Gość
Podkłady na łóżko kupowałaś sobie? Jak to wygląda- taka jakby duża, watowana pielucha??? A płyn do mycia czego, jeśli można spytać?;-)
podklady sa niby na lozeczko pod przescieradlo, na przewijak albo na spacery/podroz, z jednej strony jest ceratka a z drugiej miekka i chlonna wloknina. poza tym ze dla malucha to swietnie nadaja sie tez do tego zeby wsadzic taki sobie pod przescieradlo kiedy zbliza sie termin porodu i uniknac w ten sposob ewentualnego zalania materaca wodami plodowymi. przydadza sie tez na lozko w szpitalu i potem juz w domu.
a ten plyn do mycia to cos jak top-to-toe z j&j.
N
nataliak
Gość
ja kupilam jedna gabke-frotke i jedna taka rekawice z froty.
corina
Fanka BB :)
ja kupilam jedna gabke-frotke i jedna taka rekawice z froty.
ja nie śmiałabym tak delikatnego ciałka katować żadną frotą, brrr
przyjaciółka niedawno urodziła, też zakupiła jakaś myjkę, ale nie używa i mi odradziła. do mycia swojej kruszynki używa rączki, wystarczy:-)
ja nie śmiałabym tak delikatnego ciałka katować żadną frotą, brrr
przyjaciółka niedawno urodziła, też zakupiła jakaś myjkę, ale nie używa i mi odradziła. do mycia swojej kruszynki używa rączki, wystarczy:-)
Ja też nie kupuję narazie żadnych myjek, ręka w zupełności wystarczy
reklama
martina969
Filipowa mama
MadziaMadzia mebelki są super
Ja na razie też nic nie kupowałam do mycia typu myjka itp. Myślę że też będę samą ręką myła, a jak coś to dokupię jakieś akcesoria
Ja na razie też nic nie kupowałam do mycia typu myjka itp. Myślę że też będę samą ręką myła, a jak coś to dokupię jakieś akcesoria