reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Czesc dziewczyny, ja tez juz ciuszkow nie kupuje, wszystkie mam juz poprane, poprasowane i poskaladane w komodzie maluszka. Brakuje mi tylko tak jak kolezance wozka, ktore kupie dopiero pod koniec kwietnia i produktow aptecznych a i kilka pieluch tetrowych. No i jeszcze posciel i baldachim do lozeczka:-) to chyba wszystko...hmm, tak to wszystko.

reklama
Właśnie złożyłam zam w aptece i wyszło mi prawie 250zł:szok::szok::szok:
Julita ja ostatnio zamawiałam w aptece i zapłaciłam 360zł (i to bez przesyłki, bo była gratis) :dry: Wszystko drogie jak ch..era :shocked2:

Dzisiaj kupiliśmy na Allegro mebelki dla córci :-D:-D:-D Już się nie mogę doczekać dostawy ;-)
Oto one
zestaw.jpg

Z większych zakupów został nam do kupienia tylko wózek, ale to już w kwietniu ;-)

Julita ja ostatnio zamawiałam w aptece i zapłaciłam 360zł (i to bez przesyłki, bo była gratis) :dry: Wszystko drogie jak ch..era :shocked2:

Dzisiaj kupiliśmy na Allegro mebelki dla córci :-D:-D:-D Już się nie mogę doczekać dostawy ;-)
Oto one
Zobacz załącznik 225300

Z większych zakupów został nam do kupienia tylko wózek, ale to już w kwietniu ;-)
Śliczne te mebelki:)aż się buzia sama uśmiecha:)

My wreszcie złożyliśmy łózeczko dla Małej i jest takie śliczne:)

A ja się dzisiaj dowiedziała, że wózek przyjdzie dopiero w następnej dostawie- pod koniec miesiąca:-( niby niewielka różnica, ale wiecie, nastawiałam się na odbiór już jutro:-(

MadziaMadzia sliczne mebelki:-)

Ja zaczynam pranie i prasowanie od przyszlego tygodnia,licze oczywiscie na piekna wiosena aure:-)
Maz bedzie malowal i rozstawimy lozeczko,juz sie nie moge doczekac.
Zamowilismy wozek z dostawa w polowie kwietnia,ale mam straszna ochote zadzwonic i przelozyc to na wczesniej.Rozsadek podpowiada nie,bo i tak musialby isc do komorki,ale ciekawosc jest tak silna:zawstydzona/y::happy2:

reklama
zazdroszczę Wam kobitki...
też chciałabym już zając się ciuszkami dla kluseczki - poprać je w końcu, poprasować, poukładać, ale u mnie na razie końca remontu nie widać:-( co prawda pokoik jest gotowy, kolorki na ścianach, panele na podłodze, ale co z tego jak tatuś urządził sobie tam składzik i trzyma w nim swoje "zabawki" (maszynę do obcinania płytek, wyżynarkę do paneli, wiertarki i inne takie) :baffled:
mebelki nawet mam już kupione - komodę, szafę, regał i kołyskę, a i one czekają na swoją kolej w kartonach, buuu:-( jak tak dalej pójdzie to maluszka się urodzi, a remont nie skończy...

Do góry