reklama
martina969
Filipowa mama
czy któraś z Was kupowała jakieś kocyki od sprzedawcy r_p77?? Bo nie wiem jak z jakością
awru
Fanka BB :)
powiedzcie proszę ile czasu czekałyście na przesyłkę od nino2009? zamówienie robiłam w tym samym dniu co u r_p77 i tę przesyłkę mam już od wczoraj a od nino ani widu ani słychu
martina ja robiłam dość spore zakupy u tego sprzedawcy ale kocyków akurat nie brałam więc nie podpowiem..
martina ja robiłam dość spore zakupy u tego sprzedawcy ale kocyków akurat nie brałam więc nie podpowiem..
martina969
Filipowa mama
powiedzcie proszę ile czasu czekałyście na przesyłkę od nino2009? zamówienie robiłam w tym samym dniu co u r_p77 i tę przesyłkę mam już od wczoraj a od nino ani widu ani słychu
no ja właśnie robię listę zakupów,kocyk stwierdziłam że kupię u kogoś innego bo bardziej mi się podobają niż te polarowe u tego sprzeawcy.
A co zamawiałaś, bo może coś zapomniałam i mnie oświecisz I jak długo czekałaś?, jutro wszytsko zamówie i przeleje kaskę to może w piątek by przyszło
mlodamama22
Początkująca w BB
Ja też polecam sprzedawcę JustineX naprawdę ma super rzeczy, niedrogo a do tego dobre jakościowo. Robiłam u niej spore zakupy i naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić.
Kannah
Aktywna w BB
Ja taki pas kupiłam po pierwszej ciąży i szczerze mówiąc nie nakładałam go za często a teraz mam skutki brzuch nie jest już taki jak przed ciążą.Ja radzę używać.
czy jest sens zakupu pasa poporodowego?
polecam polecam taki pas,ja mialam i nosilam go od razu po powrocie do domu i nawet w nim spalam,nie bylo za wygodnie ale moj brzuszek wygladal potem jak sprzed ciazy:-) takze warto pocierpiec oj watro
reklama