reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

w poniedzialek na wizycie jeszcze specjalnie dopytalam gina czy na pewno mozna na krocze stosowac octenisept i powiedzial ze jak najbardziej. mysle ze nawet w szpitalu bedzie wygodniejszy niz kombinowanie z tantum rosa i jakimis spryskiwaczami czy butelkami po mineralnej. a co do przyspieszania gojenia to jestem najlepszym przykladem ze dziala, uzywalam go po zrobieniu kazdego nowego kolczyka i zawsze blyskawicznie wszystko bylo zaleczone.

reklama
dostalam info od kolejnej mamy zadowolonej z foczki do kapieli. maluch sie urodzil w piatek przez cc, wczoraj zaliczyl pierwsza kapiel i byl baaardzo szczesliwy, nawet nie zaplakal :) rodzice sa pod wrazeniem tego jak wygodnie sie w tym dziecko kapie i ze w ogole nie trzeba go podtrzymywac.
tym ktore jeszcze nie kupily polecam zatem po raz kolejny foczki do kapieli i wyprofilowane wanienki onda :)

a co to za reakcja?;)

hahah, bo wczoraj pisałam, że sisotra męża kupiłam nam w prezencie wanienkę, bodajże Prime baby (czy coś takiego), a ja chciałam własnie Ondę i jestem wściekła o to, bo tłukłam meżowi od tygodnia, żeby jej powiedział jaka to ma byc wanienka...

ta?

Załączniki

• prima baby.jpg
    prima baby.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 23
Hej, ktoraś z forumek pytała o stelaż do wanieniki - wymiar

Ja mam wanienke 100 cm - a stelaz ma rozpietości na gorze od rurki do rurki 90 cm (calosciowo z 93 cm)

reklama
a ma któraś taką jak prezentowała Nataliak na zdjęciu??
Bo dzisiaj chce zakupić wanienke i nie wiem juz którą, a przyznam że onda jest trochę za droga. I teraz zastanawiam się czy kupic taką normalna i do niej gąbkę albo tą foczkę czy tą prima baby :sorry2:

Do góry