reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Te "dobre rady" nie są jeszcze takie złe. Go5rzej jak mnie straszą, że będą siedzieć 24h/d u mnie i się dzieckiem zajmować. Zmieniać pieluchy przebierać, kąpać (bo ja się przecież będę bała takie maleństwo wykąpać bo on to się strasznie bali):wściekła/y: Może jeszcze niech przychodzą na karmienie cycka mi potrzymać albo najlepiej niech sami karmią:confused:
Nie chcę być niewdzięczna bo naprawdę doceniam każdą pomoc ale co za dużo to nie zdrowo:baffled:

reklama
Te "dobre rady" nie są jeszcze takie złe. Go5rzej jak mnie straszą, że będą siedzieć 24h/d u mnie i się dzieckiem zajmować. Zmieniać pieluchy przebierać, kąpać (bo ja się przecież będę bała takie maleństwo wykąpać bo on to się strasznie bali):wściekła/y: Może jeszcze niech przychodzą na karmienie cycka mi potrzymać albo najlepiej niech sami karmią:confused:
Nie chcę być niewdzięczna bo naprawdę doceniam każdą pomoc ale co za dużo to nie zdrowo:baffled:

Zgadzam się i wcale nie dziwię się Twojej złości. Ja bym chyba wywaliła zwyczajnie za drzwi jakby mi przesiadywali całymi dniami i co gorsza wtrącali się do zajmowania się dzieckiem.

popieram was dziewczyny meczace sa takie wizytymam nadzieje ze do mnie tylko ktos wpadnie i sobie pojdziei nie lubie jak ktos mi udziela rad i zeby sie do nich dostosowac wysłuham a i tak zrobie swoje

ja mam przygotowaną już listę odwiedkową, do której dopisuję co chwilę jakieś pozycje.. znajomi z reguły zawsze pytają co przynieść więc tu nie będzie problemu.. z rodziną hmmm to różnie - jeśli bez pytania przyniosą coś, czego absolutnie nie będę potrzebować albo zupełnie nie będzie mi pasowało to najzwyczajniej w świecie rzucę to w kąt i nie będę sobie tym głowy zawracać..

złote rady hmm.. mnie to na szczęście jakoś omija.. jedyne co słyszę to to, żebym więcej jadła hehe

mam pytanie: jak nazywał sie ten drugi sprzedawca z allegro u którego robiłyście zakupy?? Bo jeden to r_P77, ale pamiętam coś że był jeszcze drugi:-)chyba że mi się coś przewidziało:-D
Bo nie wiem u kogo zamawiać:-)

sprzedawców jest wielu ale chyba najbardziej oblegani to r_p77 właśnie oraz nino2009 ;-)

właśnie zostawiłam w e-farm ie ok 300zł na zakupy kosmetyczne dla malucha - kupiłam cały zestaw musteli - jakby ktoś reflektował to wstawiam linka bo mają wieelkie promocje - niektóre obniżki o 60%. Ja nakupiłam niektórych pozycji po kilka sztuk i stąd taka cena wyszła - np krem do smarowania pupy normalnie kosztuje ok 40zł, teraz jest za 17,99 - wzięłam 5 opakowań, a co? :-D

Kobiety w ciaży i dzieci - Apteka internetowa e-farm.pl

lenkaa-ale zaszalalas:-)

z kosmetykow ja mam juz wszytsko w ogole juz amm wszystko,czekam jeszcze tylko na paczke ktora powinna byc jutro i pakuje juz torbe do szpitala i niech sobie stoi w szafie a ja musze wkoncu porobic pozadki w tych szafach kurcze zbieram sie juz od poniedzialku:-/

a ja jeszcze tylko kosmetyki z doz.pl na około 150 zł i w sumie mam wszystko dla synka, no pomijając fakt czekania na łóżeczko.. no i chyba nowa sofa przyjdzie zamiast naszego łóżka bo jest za wielkie

reklama
Noo poniosło mnie nieźle :tak:, ale przynajmniej mam już większośc kosmetyków i to w ilościach na conajmniej 3 miesiące spokój. Jeszcze musze dokupic sudocrem i jakiś krem z filtrem 30, bo tam promocji nie było na te rzeczy. No i jeszcze została mi cała apteczka do skompletowania bo nic nie mam i nie mogę się zebrać.
Aha w aptekach superpharmu jest promocja oilatum jakby ktoś szukał - chyba tego 500ml. A z resztą kosmetyków mnie wkurzyli bo sprzedają np przecenione kremy z filtrami dla dzieci ważne do maja 2010 :baffled: - ciekawe kiedy się to wykorzysta...

Do góry