julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Nie mogę doczekać się już paczek z allegro,mam tylko nadzieję że nie będę miała zadnych niespodzianek z dostawą;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nataliak ja kupowałam koszulki z tej firmy też uważam że są fajne...a i potem na pewno będę je używałaktora z Was kupila koszule do karmienia muzzy? bardzo prosze o opinie
Mam też jedną z tych i jeśli chodzi o jakość to widać duzą różnicę jednak te są tańsze i wydaje się mi że na pierwsze dni po porodzie akurat gdyby przyszło wyrzucić nie będzie żalujednak odpuszczam sobie muzzy bo nie wiem czy poza szpitalem w ogole zaloze te koszule. kupilam dwie inne:
jednak odpuszczam sobie muzzy bo nie wiem czy poza szpitalem w ogole zaloze te koszule. kupilam dwie inne:
My mamy w domu jeden taki do ucha, kupiony juz jakis czas temu normalnie dla nas. Mam tez szklany, kupiony przez neta, bo w aptekach obok mnie nie znalazlam, maja tylko elektroniczne, lub do ucha. A szklany kupowalam do NPR, jak chcialam zajsc w ciaze, oprocz testow owulacyjnych mierzylam temperature, a do NPR nadaje sie tylko szklany, bo inne sa za malo dokladne. Ale dzidziusiowi raczej szklanym mierzyc nie bede, bo dlugo by trzeba bylo, go w pupce trzymac. Bedzie, albo ten nasz do ucha, albo kupie elektroniczny, taki specjalny dla bebe, ktory jest z takiego miekkiego plastiku, takiej jakby gumy. Ale mysle, ze ten do ucha wystarczy.
Co do koszulek, jeszcze rzadnej nie kupilam, musze sie za tym zaczac rozgladac. To bedzie maj, a wiec bardzo cieplo tu juz bedzie, a wiec cos z krotkim rekawem lub na ramiaczkach i leciutkiego bedzie. Za goraco nie bedzie, bo szpital jest klimatyzowany, a wiec dla bebe i tak bedzie kaftanik z dzianinki, tak jak tu kaza szpitale niezaleznie od pory roku.