reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nie mogę doczekać się już paczek z allegro,mam tylko nadzieję że nie będę miała zadnych niespodzianek z dostawą;-)

reklama
jednak odpuszczam sobie muzzy bo nie wiem czy poza szpitalem w ogole zaloze te koszule. kupilam dwie inne:

Załączniki

• koszula2..jpg
    koszula2..jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 28
  • koszula1..jpg
    koszula1..jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 29
ktora z Was kupila koszule do karmienia muzzy? bardzo prosze o opinie :)
Nataliak ja kupowałam koszulki z tej firmy też uważam że są fajne...a i potem na pewno będę je używała:tak:
jednak odpuszczam sobie muzzy bo nie wiem czy poza szpitalem w ogole zaloze te koszule. kupilam dwie inne:
Mam też jedną z tych i jeśli chodzi o jakość to widać duzą różnicę:tak: jednak te są tańsze i wydaje się mi że na pierwsze dni po porodzie akurat gdyby przyszło wyrzucić nie będzie żalu:tak:

Ja jestem na etapie zakupow ale cos nie moge sie zdecydowac:/ Ogolnie mam kupione tylko kilka ciuszkow ktore zdazylam kupic jeszcze we Francji no i lozeczko i kilka akcesori do niego a reszta to nie wiem kiedy:)

My mamy w domu jeden taki do ucha, kupiony juz jakis czas temu normalnie dla nas. Mam tez szklany, kupiony przez neta, bo w aptekach obok mnie nie znalazlam, maja tylko elektroniczne, lub do ucha. A szklany kupowalam do NPR, jak chcialam zajsc w ciaze, oprocz testow owulacyjnych mierzylam temperature, a do NPR nadaje sie tylko szklany, bo inne sa za malo dokladne. Ale dzidziusiowi raczej szklanym mierzyc nie bede, bo dlugo by trzeba bylo, go w pupce trzymac. Bedzie, albo ten nasz do ucha, albo kupie elektroniczny, taki specjalny dla bebe, ktory jest z takiego miekkiego plastiku, takiej jakby gumy. Ale mysle, ze ten do ucha wystarczy.

Co do koszulek, jeszcze rzadnej nie kupilam, musze sie za tym zaczac rozgladac. To bedzie maj, a wiec bardzo cieplo tu juz bedzie, a wiec cos z krotkim rekawem lub na ramiaczkach i leciutkiego bedzie. Za goraco nie bedzie, bo szpital jest klimatyzowany, a wiec dla bebe i tak bedzie kaftanik z dzianinki, tak jak tu kaza szpitale niezaleznie od pory roku.

reklama
My mamy w domu jeden taki do ucha, kupiony juz jakis czas temu normalnie dla nas. Mam tez szklany, kupiony przez neta, bo w aptekach obok mnie nie znalazlam, maja tylko elektroniczne, lub do ucha. A szklany kupowalam do NPR, jak chcialam zajsc w ciaze, oprocz testow owulacyjnych mierzylam temperature, a do NPR nadaje sie tylko szklany, bo inne sa za malo dokladne. Ale dzidziusiowi raczej szklanym mierzyc nie bede, bo dlugo by trzeba bylo, go w pupce trzymac. Bedzie, albo ten nasz do ucha, albo kupie elektroniczny, taki specjalny dla bebe, ktory jest z takiego miekkiego plastiku, takiej jakby gumy. Ale mysle, ze ten do ucha wystarczy.

Co do koszulek, jeszcze rzadnej nie kupilam, musze sie za tym zaczac rozgladac. To bedzie maj, a wiec bardzo cieplo tu juz bedzie, a wiec cos z krotkim rekawem lub na ramiaczkach i leciutkiego bedzie. Za goraco nie bedzie, bo szpital jest klimatyzowany, a wiec dla bebe i tak bedzie kaftanik z dzianinki, tak jak tu kaza szpitale niezaleznie od pory roku.

Co do klimatyzacji w szpitalach to ostatnio nam położna mówiła, że klima owszem jest ale jeśli na sali leży noworodek to nie ma nawet mowy żeby ją włączyć i myślę, że dobrze. Wiadomo u Ciebie cieplej w maju niż w Polsce, także myślę że u nas otwarcie okna wystarczy :)

Do góry