..właśnie, ja też na tym zwolnieniu zbieram sie do wystawienia na allegro rzeczy, których nie noszęjestem zwolennikiem teorii, że jeśli czegoś nie nosiłam przez rok, to juz nie nałożę. Oczywiście poza takimi rzeczami jak spodnie narciarskie czy wieczorowe sukienki
reklama
ona26
Fanka BB :)
witam,jestem szczesliwa mamusia malego bobaska.chce Wam przedstawic moja oferte ciuszkow i nie tylko po baardzo niskich cenach,czasem symbolicznych.Wiem,jak dzieci szybko rosna i dlatego wyprzedaje to co male a komus moze sie przydac,mam nadzieje ze nikogo nie urazilam.zapraszam na zakupy(systematycznie bede wystawiac nowe rzeczy) oto link: http://szafka.pl/profil.html ,moj mail syntia83@interia.pl pozdrawiam
awru
dziewczyny a jaka jest realna cena takich używanych rzeczy, które się sprzedają na allegro? przyznam, że nigdy nie tego nie sprawdzam a Wasz pomysł jest całkiem niezły.. można było by opróżnić szafy i trochę na tym zarobić :-) do tej pory pakowałam torby i wywoziłam je do nastoletniej siostry męża hehe
ja wystawiam swoje róznie jeśli sa naprawdę małe i wiem ze juz nigdy ię w nie nie wcisnę to daję licytacjęod 1 zł a jak coś firmowego, droższego to drożej.dziewczyny a jaka jest realna cena takich używanych rzeczy, które się sprzedają na allegro? przyznam, że nigdy nie tego nie sprawdzam a Wasz pomysł jest całkiem niezły.. można było by opróżnić szafy i trochę na tym zarobić :-) do tej pory pakowałam torby i wywoziłam je do nastoletniej siostry męża hehe
anusiak-białystok
Jeśli rzecz nie jest zniszczona,ale nosi normalne ślady użytkowania i wala się od roku, wystawiam od 1zł. Jeśli coś wygląda jak nówka(albo nią jest) ustalam cenę minimalną wg uznania ;-)
N
nataliak
Gość
dziewczyny, w realu znowu jest promocja (do 10listopada) na bodziaki w roznych rozmiarach, wzorach i kolorach - 1,99zl/sztuka! ja kupilam kilka ostatnim razem i sa ok. na lato jak znalazl.
kurde u mnie w pobliżu nie ma nigdzie realadziewczyny, w realu znowu jest promocja (do 10listopada) na bodziaki w roznych rozmiarach, wzorach i kolorach - 1,99zl/sztuka! ja kupilam kilka ostatnim razem i sa ok. na lato jak znalazl.
reklama
andziak1
dziewczyny, w realu znowu jest promocja (do 10listopada) na bodziaki w roznych rozmiarach, wzorach i kolorach - 1,99zl/sztuka! ja kupilam kilka ostatnim razem i sa ok. na lato jak znalazl.
A materiał w porządku? Przetrwa więcej niż jedno pranie, jak myślisz?