reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
dziewczyny ja z moim M tak bardzo pragniemy naszego maluszka że jeszcze z rok temu powiedział że jak mi zacznie rosnąć brzuszek to kupi mi wszystkie ciuszki jakie będę chciała.... ciekawe??? musze mu o tym przypomieć:-)
ale serio to jeszcze troszke i spodnie by mi sie przydały... jeszcze bluzki dadzą radę...

No na dłuższą metę, to ustrojstwo wyżej przedstawione raczej się nie sprawdzi ;-)

Ja bluzki i sweterki na razie mam(zawsze lubiłam odcinane pod biustem),a spodnie na razie dobre, ale znalazłam w szafie prawie nówki jeansy, które były na mnie za duże, więc na razie mam w co się ubrać :tak:

Wsród moich znajomych panuje moda na zamiany. Dziewczyny przekazują sobie ciuchy ciązowe (zwłaszcza spodnie i sodnice) a potem ciuchy dla dzieciaków. Teraz pula jest juz spora bo każda dokłada cos nowego od siebie :) Ze spodni nie skorzystam bo dzieli mnie od nich dobre 15 cm wzwyż i skończyłyby się gdzieś na kolanach :) Ale resztę chętnie przejrzę :) No i jest Allegro :) Ponadto znam kilka ciuchlandów gdzie można za 50 pln wyjsc z torba pełna naprawde fajnych ciuchów - czasem zdarzają sie nowe z metkami!

A ja już wiem jak to działa: paseczek przekłada się przez specjalny tunelik na górze tej wkładki, następnie wkładkę wsuwa się w spodnie (by zakryć dziurę w rozpiętym rozporku), a pasek przyczepia się do guziczka i dziurki w spodniach, dzięki temu wkładka się nie przesunie i spodnie się będą trzymały.
Wampi - wyrazy szacuku, ze to rozgryzłaś:-)

A teraz pochwalę się co kupiłam SOBIE:-)
e&m Bluzka Ciążowa Vella Future Mum S za 69* (793504858) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze:
e&m Bluzka Ciążowa Vella - 9 S za 69* (780571233) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzki są super, polecam! Tyle tylko, że faktycznie mają dużo miejsca na brzuszek, więc będę musiała jeszcze trochę poczekać aż je założę:cool:
justMe zainspirowałaś mnie zakupami.. przewertowałam allegro z odzieżą ciążową i przypadkiem udało mi się już coś wylicytować za śmieszne pieniądze :-pczuję, że to może być wciągające hehe

rewelacyjne te spodnie:-)
Ja obiecałam sobie że po wizycie za tydzień zaczynam w końcu wyluzowywac i ruszam na zakupy
a wasze linki do róznych producentów bardzo mi ułatwiają sprawę bo wstyd sie przyznać ale nigdy nie kupowałam przez internet

reklama
Wy kochaniutkie wydajecie pieniążki na Allegro, a ja zarabiam ostatnio :-) W końcu, mam czas, zrobiłam porządki w szafie, odkryłam masę rzeczy których nie noszę, a które mogłyby posłużyć jeszcze komuś.Więc na razie sprzedają, a potem kupować zacznę :tak: Najchętniej bym spodnie kupiła sobie jakieś nowe, ale nie wiem jak będę wyglądać za miesiąc-dwa... :-(Więc póki mieszczę się w normalne ciuchy, musze się wstrzymać...:tak:

Do góry