reklama
dziewczyny ja z moim M tak bardzo pragniemy naszego maluszka że jeszcze z rok temu powiedział że jak mi zacznie rosnąć brzuszek to kupi mi wszystkie ciuszki jakie będę chciała.... ciekawe??? musze mu o tym przypomieć:-)
ale serio to jeszcze troszke i spodnie by mi sie przydały... jeszcze bluzki dadzą radę...
ale serio to jeszcze troszke i spodnie by mi sie przydały... jeszcze bluzki dadzą radę...
anusiak-białystok
Fanka BB :)
No na dłuższą metę, to ustrojstwo wyżej przedstawione raczej się nie sprawdzi ;-)
Ja bluzki i sweterki na razie mam(zawsze lubiłam odcinane pod biustem),a spodnie na razie dobre, ale znalazłam w szafie prawie nówki jeansy, które były na mnie za duże, więc na razie mam w co się ubrać
Ja bluzki i sweterki na razie mam(zawsze lubiłam odcinane pod biustem),a spodnie na razie dobre, ale znalazłam w szafie prawie nówki jeansy, które były na mnie za duże, więc na razie mam w co się ubrać
Wsród moich znajomych panuje moda na zamiany. Dziewczyny przekazują sobie ciuchy ciązowe (zwłaszcza spodnie i sodnice) a potem ciuchy dla dzieciaków. Teraz pula jest juz spora bo każda dokłada cos nowego od siebie Ze spodni nie skorzystam bo dzieli mnie od nich dobre 15 cm wzwyż i skończyłyby się gdzieś na kolanach Ale resztę chętnie przejrzę No i jest Allegro Ponadto znam kilka ciuchlandów gdzie można za 50 pln wyjsc z torba pełna naprawde fajnych ciuchów - czasem zdarzają sie nowe z metkami!
Wampi - wyrazy szacuku, ze to rozgryzłaś:-)A ja już wiem jak to działa: paseczek przekłada się przez specjalny tunelik na górze tej wkładki, następnie wkładkę wsuwa się w spodnie (by zakryć dziurę w rozpiętym rozporku), a pasek przyczepia się do guziczka i dziurki w spodniach, dzięki temu wkładka się nie przesunie i spodnie się będą trzymały.
awru
justMe zainspirowałaś mnie zakupami.. przewertowałam allegro z odzieżą ciążową i przypadkiem udało mi się już coś wylicytować za śmieszne pieniądze czuję, że to może być wciągające heheA teraz pochwalę się co kupiłam SOBIE:-)
e&m Bluzka Ciążowa Vella Future Mum S za 69* (793504858) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze:
e&m Bluzka Ciążowa Vella - 9 S za 69* (780571233) - Aukcje internetowe Allegro
Bluzki są super, polecam! Tyle tylko, że faktycznie mają dużo miejsca na brzuszek, więc będę musiała jeszcze trochę poczekać aż je założę
Fajna ta bluzeczka - może i ja sie skuszę...
Kupiłam sobie z 9fashion spodnie - wczoraj zapłaciłam dziś - przyszły.
Rozmiar S ale wiecie co jakaś maława ta S-ka za dwa miesiace sie w nie nie zmieszczę - wymieniam na większe - wlasnie spakowałam paczkę do odesłania.
Spodnie Roka - 9fashion.pl - odzież ciążowa, moda ciążowa
Kupiłam sobie z 9fashion spodnie - wczoraj zapłaciłam dziś - przyszły.
Rozmiar S ale wiecie co jakaś maława ta S-ka za dwa miesiace sie w nie nie zmieszczę - wymieniam na większe - wlasnie spakowałam paczkę do odesłania.
Spodnie Roka - 9fashion.pl - odzież ciążowa, moda ciążowa
rewelacyjne te spodnie:-)
Ja obiecałam sobie że po wizycie za tydzień zaczynam w końcu wyluzowywac i ruszam na zakupy
a wasze linki do róznych producentów bardzo mi ułatwiają sprawę bo wstyd sie przyznać ale nigdy nie kupowałam przez internet
Ja obiecałam sobie że po wizycie za tydzień zaczynam w końcu wyluzowywac i ruszam na zakupy
a wasze linki do róznych producentów bardzo mi ułatwiają sprawę bo wstyd sie przyznać ale nigdy nie kupowałam przez internet
reklama
anusiak-białystok
Wy kochaniutkie wydajecie pieniążki na Allegro, a ja zarabiam ostatnio :-) W końcu, mam czas, zrobiłam porządki w szafie, odkryłam masę rzeczy których nie noszę, a które mogłyby posłużyć jeszcze komuś.Więc na razie sprzedają, a potem kupować zacznę Najchętniej bym spodnie kupiła sobie jakieś nowe, ale nie wiem jak będę wyglądać za miesiąc-dwa... :-(Więc póki mieszczę się w normalne ciuchy, musze się wstrzymać...