reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja dziś od pewnej sąsiadki mojej cioci kupiłam reklamówkę ciuszków. m i n kaftaniki, pajacyki, kompleciki, czapeczka kupiłam i dałam 25 zł :-D i jeszcze w niektórych jej maluch 1 był bo duży się urodził :-D to się nazywa zrobić interes :-D

reklama
a mi się udalo kupić mate edukacyjną (z 3 zwierzakami, każdy ma doszyta jakąś cześć ciała która odstaje, niektóre szeleszczą, ma w niektórych miejscach wbudowane piszczałki wiec jak dzidziuś na nie natrafi to usłyszy dżwięk) w sklepie z odzieza używaną za 20zł i znalazłam jeszcze bluzeczke ciazową z rękawkiem 3-4 kolor beż i brąz z H&M MAMA tylko że ona ma tez sporo miejsca na brzuszek także jeszcze musze poczekac az ją założe :) kosztowała 4zł

fajne te bluzeczki:tak: podobają mi sie bardzo!!
na matę edukacyjną tez się czaję na allegro ale nawet za używaną w licytacji wychodzi jak dla mnie za drogo... ale poczekam i upoluje :-)​

na matę edukacyjną tez się czaję na allegro ale nawet za używaną w licytacji wychodzi jak dla mnie za drogo...

No i w takich momentach żałuję, że nie mam maszyny do szycia :-( Przecież taka mata to żadna filozofia, trochę kolorowego materiału, specjalne lusterko,kilka maskotek,trochę grochu lub fasoli,pałąk i gotowe!!! A ile satysfakcji by było...a tak płacz i płać! :eek:

No i w takich momentach żałuję, że nie mam maszyny do szycia :-( Przecież taka mata to żadna filozofia, trochę kolorowego materiału, specjalne lusterko,kilka maskotek,trochę grochu lub fasoli,pałąk i gotowe!!! A ile satysfakcji by było...a tak płacz i płać! :eek:
masz rację, ale co zrobić będzie trzeba kupić :eek:

Patrzcie co znalazłam:
Carriwell
sprawdziłam w sklepach internetowych- cena 84 pln. Niemało, ale z drugiej strony, moze te, które przytyją nie za dużo, nie będa musiały inwestować w spodnie ciążowe?:happy: Ot, taka ciekawostka:-)

Patrzcie co znalazłam:
Carriwell
sprawdziłam w sklepach internetowych- cena 84 pln. Niemało, ale z drugiej strony, moze te, które przytyją nie za dużo, nie będa musiały inwestować w spodnie ciążowe?:happy: Ot, taka ciekawostka:-)

Słuchaj ja może jestem jakaś mało rozgarnięta ale o co w tym chodzi? Nie bardzo wiem jak taką wkładkę stosować. Bo spodnie normalne to chyba będą mi się za kilka miesięcy zatrzymywać już na etapie ud, więc co z tą wkładką?

Słuchaj ja może jestem jakaś mało rozgarnięta ale o co w tym chodzi? Nie bardzo wiem jak taką wkładkę stosować. Bo spodnie normalne to chyba będą mi się za kilka miesięcy zatrzymywać już na etapie ud, więc co z tą wkładką?

Hahahaha:-D ja też nie kumam tej wkładki, przemawia do mnie tylko ten pasek który wpina się w okolice rozporka i normalnego zapięcia:-D

reklama
aaaa-no tak pasek może być ok,ale to chyba tylko też na to pierwsze tycie, bo potem sobie jakoś nie wyobrażam swoich spodni, chyba rozwarcie paska zaczynałoby się na jednej nerce a kończyło na drugiej :-) Moja koleżanka na początku posiłkowała się agrafkami, ale taki paseczek na pewno estetyczniejszy i przede wszystkim bezpieczniejszy. A wkładek nie zakumałam i nie zakumam :-)

Do góry