reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
W stonce w tym tygodniu są bluzki z długim rękawem po 17 zł. Fajny materiał.

Spodnie jeasowe z bawełniana podszewka. Podszewka nie jest jakas mega gruba, ale na jesien akurat. 33 zł.

Sa tez polarki, czapki, ale na to zbytnio nie patrzyłam bo mamy.

Nie, chodziło mi o to, że jak dajesz 'kup teraz' albo licytację od jakieś kwoty. Bo mnie się nigdy nie udawało, nawet jak dawałam livytację od 5 zł. Zawsze wystawiam od 1 zł, i wtedy też mam bardzo dużo wejść, co zwiększa szansę na podwyższenie ceny. Generalnie przyjęłam zasadę, że jeśli rzecz jest w stanie idealnym, to sprzedaję za połowę ceny wyjściowej, reszta za mniej. No chyba, że są zapaleńcy gotowi dać więcej;).

Nie, chodziło mi o to, że jak dajesz 'kup teraz' albo licytację od jakieś kwoty. Bo mnie się nigdy nie udawało, nawet jak dawałam livytację od 5 zł. Zawsze wystawiam od 1 zł, i wtedy też mam bardzo dużo wejść, co zwiększa szansę na podwyższenie ceny. Generalnie przyjęłam zasadę, że jeśli rzecz jest w stanie idealnym, to sprzedaję za połowę ceny wyjściowej, reszta za mniej. No chyba, że są zapaleńcy gotowi dać więcej;).

u nas identycznie :-)
na szczęście ostatnio mniej na allegro sprzedaję, bo mam napalona koleżankę, ktorej synek ma prawie roczek i chętnie odkupuje ode mnie ubranka :-)

reklama
Ja ostatnio sprzedałam 3 pary butów po dzieciach.
Jedne za 6 zł, drugie za 7,50 a trzecie za 40. Masakra co? Choc z drugiej strony chciałam je wystawic pod smietnik, więc w sumie nie wyrzuciłam 50 zł....

Do góry