reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
dziewczyny robię porządki w szafie i mam do oddania (za cenę wysyłki:p) kilka rzeczy
dodam że ubrania są fajne nie zniszczone jedynie na mnie za duże no i siłą rzeczy leżą nie używane;P

jak by co do dodam fotki,tak więc pisać:)

Załączniki

• placki 037.jpg
    placki 037.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 143
  • placki 041.jpg
    placki 041.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 139
  • allegro 011.jpg
    allegro 011.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 131
  • allegro 012.jpg
    allegro 012.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 138
  • allegro 015.jpg
    allegro 015.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 136
Ostatnia edycja:
odnośnie zabawek z biedronki mnie podoba sie ta tablica no i młoda prosi o koniki tylko ze to jest od 12 12 :crazy:

julita - dla mnie taka tablica bardziej dla maluszków, jestem zdecydowanie zwolenniczką papieru - i zawszę taki rysunek mogę schować. Chyba bym nie przeżyła gdyby dorian narysował coś świetnego a potem musiała to zmazać ;-)
ale tu już wychodzi moja obsesja ;-)

reklama
My tablicę mamy i sząłu nie ma. Moze dlatego że tylko magnetyczna. Kiedy układała literki, teraz stoi w kącie.

Ze Stonki bym kupila
- klocki drewniane - tory , zeby spr czy to mala bawi. Jesli tak, to wiedzialabym ze na przyszlosc mozna zainwestowac w normalny zestaw.
- gra Marcheweczka
- auto zdalnie sterowane (czerwone off-course)
- domek
- zestaw klocków konstrukcyjnych straz pozarna ....

wiem ze malo dziewczece pomysłuy, a;le aguske zabawa lalkami nie bawi.... Wózek tez stoi dawno w kącie. Za to wkretarke, mlotek, srubokkrety wyciaga prawie codziennie ;)

No i pod choinke na pewno dostanie rower.

Do góry