reklama
tysia123
Fanka BB :)
W stonce w tym tygodniu są bluzki z długim rękawem po 17 zł. Fajny materiał.
Spodnie jeasowe z bawełniana podszewka. Podszewka nie jest jakas mega gruba, ale na jesien akurat. 33 zł.
Sa tez polarki, czapki, ale na to zbytnio nie patrzyłam bo mamy.
Spodnie jeasowe z bawełniana podszewka. Podszewka nie jest jakas mega gruba, ale na jesien akurat. 33 zł.
Sa tez polarki, czapki, ale na to zbytnio nie patrzyłam bo mamy.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
agulam
estragon
mamusia synusia:P
po nicku wnioskuję, że sprzedaje;-).kupujesz?
Julita, udaje ci się sprzedać za takie ceny?
agulam
nawet nie zauwazylam estragon czyli jaka ta cena?niska czy wysoka?
jutro maja byc w lidlu kozaki dzieciece
Nasza oferta - od czwartku, 24.10. - Lidl Polska
jutro maja byc w lidlu kozaki dzieciece
Nasza oferta - od czwartku, 24.10. - Lidl Polska
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
właśnie? Za niska ta cena? Ja nie wiem poprostu przejrzałam allegro i w takie przewaznie byly.
estragon
mamusia synusia:P
Nie, chodziło mi o to, że jak dajesz 'kup teraz' albo licytację od jakieś kwoty. Bo mnie się nigdy nie udawało, nawet jak dawałam livytację od 5 zł. Zawsze wystawiam od 1 zł, i wtedy też mam bardzo dużo wejść, co zwiększa szansę na podwyższenie ceny. Generalnie przyjęłam zasadę, że jeśli rzecz jest w stanie idealnym, to sprzedaję za połowę ceny wyjściowej, reszta za mniej. No chyba, że są zapaleńcy gotowi dać więcej.
Nie, chodziło mi o to, że jak dajesz 'kup teraz' albo licytację od jakieś kwoty. Bo mnie się nigdy nie udawało, nawet jak dawałam livytację od 5 zł. Zawsze wystawiam od 1 zł, i wtedy też mam bardzo dużo wejść, co zwiększa szansę na podwyższenie ceny. Generalnie przyjęłam zasadę, że jeśli rzecz jest w stanie idealnym, to sprzedaję za połowę ceny wyjściowej, reszta za mniej. No chyba, że są zapaleńcy gotowi dać więcej.
u nas identycznie :-)
na szczęście ostatnio mniej na allegro sprzedaję, bo mam napalona koleżankę, ktorej synek ma prawie roczek i chętnie odkupuje ode mnie ubranka :-)
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Ja ostatnio sprzedałam 3 pary butów po dzieciach.
Jedne za 6 zł, drugie za 7,50 a trzecie za 40. Masakra co? Choc z drugiej strony chciałam je wystawic pod smietnik, więc w sumie nie wyrzuciłam 50 zł....
Jedne za 6 zł, drugie za 7,50 a trzecie za 40. Masakra co? Choc z drugiej strony chciałam je wystawic pod smietnik, więc w sumie nie wyrzuciłam 50 zł....