reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Aga fajna czapa:)
JUlita te buty sa z ccc no nie ,fajne ogldalam je ale moj T stwierzdil ze sa papierowe jakies:eek:

My mamy takie buciki
Kids’ Crocband™ Iridescent Gust Boot | Kids’ Boots | Crocs Official Site

,ten drudi zestaw kolorystyczny z fioletemkupione w marcu na wyprzedazy za połowe ceny :)

i takie
Product Detail | H&M PL

kurtke mamy z 510115 kupiona tez w lutym na wypzredazy

jeszce chcialam jakis płaszcyk ale musze sie dopiero rozejrzec,jutro moze skocze do rekids bo mam -20% na dzieciece

w ogole chlopka łatwiej ubrac ,kupisz buty zimowe i potem pasuja i do dzinsow i na sportowo a dziewczynka juz ma gorzej;-)

reklama
crocs nr C10
a te hm 27 bo mala rozmiarowka

jak kiedys bezdiesz miala mozliwosc to kup majce crocsy super sa,ubrudzi na podworku,moment wkladasz pod wode wycierasz i jak nowe:)

kupilam je w lutym albo marcu ,balam sie czy trafie w rozmiaar ale sie udalo.minusem crocsow jest rozmiarowk bo robia czasami podwojne nr i roznica m-dzy nrjest 2 cm:szok:
ogladalam jej ostatnio klapki ale te co mierzyla byly na styk a kolejene o 2cm wieksze,a fajne byly i -50%

udało mi sie dzis wybrac do lidla,w zyciu nie widzialam tylu ludzi pod sklepem:szok::szok:ponad100 ich bylo na pewno,jak otworzyli sklep to biegli:-D

udało mi sie kupic dzieciom spodnie i kurtki :-)
na pewno bede mial do spzredania spodnei na 98-104 bo wzielam Oli i Antkowi po 2 pary bo nie moglam sie zdecydowac na kolor;-)i bezdiemy po poludniu pzrymierzac.
dam wieczorem znac jak leza bo Ola w pzredszkolu jest.
LIDL

Agulam, to ja pewnie będę chętna na spodnie :tak:
a o Lidlu to mi szef właśnie mowił, ze rano przejeżdzał obok Lidla i szoku doznał, myślał, że coś darmo dają, dopiero go teraz uświadomiłam, że ubranka były hehe.
ale już kilka osób mowi, że z Lidla fajne te zimowe ciuszki są.

na spodnie to i ja tez bylabym chetna ale nie wiem czy rozm 98/104 nie bedzie maly?
No i o jakosc chcialam zapytac?

udało mi sie dzis wybrac do lidla,w zyciu nie widzialam tylu ludzi pod sklepem:szok::szok:ponad100 ich bylo na pewno,jak otworzyli sklep to biegli:-D

udało mi sie kupic dzieciom spodnie i kurtki :-)
na pewno bede mial do spzredania spodnei na 98-104 bo wzielam Oli i Antkowi po 2 pary bo nie moglam sie zdecydowac na kolor;-)i bezdiemy po poludniu pzrymierzac.
dam wieczorem znac jak leza bo Ola w pzredszkolu jest.
LIDL
a jakie masz spodnie??? jak czarne albo rozowe to ja bym byla chetna

julita, mnie sie wydaje, ze na Maje rozmiar 110/116 bylby dobry, bo Maja większa i wyższa od Oli czy Agaty..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry