reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
A to wchodzi jakiś katalog z zabawkami w Biedronce?
Od kiedy?
Ja jestem całym sercem z elwi! Wielką część obrazków dzieci mam schowaną. Masakra ile tego jest. Czasem oczywiście wyrzucam, ale są też takie perełeczki, że tylko w ramkę. Większość oczywiście jest prac Jagody, bo ona lubi rysować i malować, a Jasiek nie bardzo, ale jego obrazków też troszkę mam.
Od kiedy?
Ja jestem całym sercem z elwi! Wielką część obrazków dzieci mam schowaną. Masakra ile tego jest. Czasem oczywiście wyrzucam, ale są też takie perełeczki, że tylko w ramkę. Większość oczywiście jest prac Jagody, bo ona lubi rysować i malować, a Jasiek nie bardzo, ale jego obrazków też troszkę mam.
agulam
Fanka BB :)
Oleska chyba od 18tego wchodzi
ja jeszce nie przejrzalm ulotki zabawek stonki,obejrze w realu bo na necie nie moge sie skupic
jakos sprezcyzowanych pomysłow nei mam
,Wiki chce xbox-kinect czy cos w tym stylu,nie znam sie na tyma Ola chciala gitare i juz ja ma wiec na razie nie wiemy,moze cos do pokoiku dostanie
co do rysunkow ja tez zostawiam(te ladniejsze) ale spora czesc musze wyrzucac bo miejsca by braklo
ja jeszce nie przejrzalm ulotki zabawek stonki,obejrze w realu bo na necie nie moge sie skupic
jakos sprezcyzowanych pomysłow nei mam
,Wiki chce xbox-kinect czy cos w tym stylu,nie znam sie na tyma Ola chciala gitare i juz ja ma wiec na razie nie wiemy,moze cos do pokoiku dostanie
co do rysunkow ja tez zostawiam(te ladniejsze) ale spora czesc musze wyrzucac bo miejsca by braklo
znalazłam fajną stronkę z pomysłami dla tych co lubią kreatywną zabawę a widzę, że dużo nas :-)
daje kilka linków co mi wpadło w oko
M105. 3229 WYKOPALISKA STEGOSAURUS Uczyibawi.pl podstrona=1105
M201. 6001 WYKOPALISKA RYCERZE Uczyibawi.pl podstrona=787 - to mu pewnie kupie.
04-8733 MARKER AIRBRUSH Uczyibawi.pl podstrona=1526 - czad
3511 ODLEWY GIPSOWE-ŚWIAT PODWODNY Uczyibawi.pl podstrona=1308
daje kilka linków co mi wpadło w oko
M105. 3229 WYKOPALISKA STEGOSAURUS Uczyibawi.pl podstrona=1105
M201. 6001 WYKOPALISKA RYCERZE Uczyibawi.pl podstrona=787 - to mu pewnie kupie.
04-8733 MARKER AIRBRUSH Uczyibawi.pl podstrona=1526 - czad
3511 ODLEWY GIPSOWE-ŚWIAT PODWODNY Uczyibawi.pl podstrona=1308
Pucholina 142 g - fioletowa - Kreatywne Maluchy -dla mnie bomba ;-)
pisaki do tkani - tak sobie pomyślałam, że potem można z dzieciakiem zrobić super prezent dla np dziadków lub na dzień ojca.
http://kreatywnemaluchy.pl/pisaki-i-markery/1446-mazaki-t-shirt-max-10kolorow-fibracolor.html
pisaki do tkani - tak sobie pomyślałam, że potem można z dzieciakiem zrobić super prezent dla np dziadków lub na dzień ojca.
http://kreatywnemaluchy.pl/pisaki-i-markery/1446-mazaki-t-shirt-max-10kolorow-fibracolor.html
Ostatnia edycja:
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
tysia u nas mloda dostala te gre marcheweczka na urodziny
pisalam wam kiedys ze poszukuje stroju Myszki Minni ale w sklepach nic na alegro takie sobie i zapomnialam na śmierc o ciuchaczach tak wiec wybieram sie w poniedzialek ma rundke po ciucholadach;p
pisalam wam kiedys ze poszukuje stroju Myszki Minni ale w sklepach nic na alegro takie sobie i zapomnialam na śmierc o ciuchaczach tak wiec wybieram sie w poniedzialek ma rundke po ciucholadach;p
strega
Fanka BB :)
Zapytaj Agnieszki gdzie kupila tem dla Nadii bo cos mi swita ze byla Mini na jakiejs zabawie karnawalowe...dobrze mi swita? bo zaczynam miec watpliwosci czy nie pomylilam z kims innym :-)))
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
nie pamiętam czy Nadia też była MINI ale Agusia Wiolan to na pewnoZapytaj Agnieszki gdzie kupila tem dla Nadii bo cos mi swita ze byla Mini na jakiejs zabawie karnawalowe...dobrze mi swita? bo zaczynam miec watpliwosci czy nie pomylilam z kims innym :-)))