reklama
estragon
mamusia synusia:P
ja prasuję wszystkie ubranka młodego, nie znoszę nieuprasowanych ciuszków czy tetrówek, chociaż niekiedy służą tylko jako szmatki do wycierania buźki
przed świętami miałam 3,5 godzinny maraton, a teraz czeka mnie chyba to samo po świętach i sylwestrze:/
przed świętami miałam 3,5 godzinny maraton, a teraz czeka mnie chyba to samo po świętach i sylwestrze:/
wiolan
PODWÓJNA MAMA
i ja sie przyłączam do fanek uprasowanych ubrań.. może to zboczenie ale nie wiem.. nie naloze dziecku pomietego.. bo mi sie wydaje takie niedzisiejsze to dziecko... tak samo jak my.. wszystko uprasowane musi być....
ale ja ostatnio lubie prasować.. relaksuje się..... ale co to ma wspolnego z zakupami i giełdą??? hmmmmmmm zagalopowałam się...
ale ja ostatnio lubie prasować.. relaksuje się..... ale co to ma wspolnego z zakupami i giełdą??? hmmmmmmm zagalopowałam się...
wiolan
PODWÓJNA MAMA
nataliak: to ja czekam na film pokazowy bo tez sie nad takim mikserkiem długo już zastanawiam... co go widzę to mi łapy na niego lecą same w sklepie.... tyle że u nas ceny dość zaporowe.... a co do smoczkow ....
nasza od wczoraj uczyła się nowego rozmiaru 3-6 z Lovi... i po godzinie cyrków typu: odruchy wymiotne udało się... już ich nie ma... ale o dziwo dzisiaj załapała aventu... taki po 6 miesiącu.. więc działo wielkie... mam też mamy ale nei wiem czy jej otwierać czy nie.... ale mają fajne wlasnie przody.. a ten sprzedające ma tez inne smoczki???
nasza od wczoraj uczyła się nowego rozmiaru 3-6 z Lovi... i po godzinie cyrków typu: odruchy wymiotne udało się... już ich nie ma... ale o dziwo dzisiaj załapała aventu... taki po 6 miesiącu.. więc działo wielkie... mam też mamy ale nei wiem czy jej otwierać czy nie.... ale mają fajne wlasnie przody.. a ten sprzedające ma tez inne smoczki???
strega
Fanka BB :)
Mateusaz pod choinke od Aniolka mojeje siostry dostal meidzy innymi kuter rybacki...to dopiero rewelacja... swietnie sie nim bawi sam. dodam,ze kuter sam tez jezdzi gra....i cieszy oko nie tylko maluch...my ter mamy ubaw na 102 heheh
sklep, Kuter rybacki 44305, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci
niby od 18 miesiecy ale nie ma malych czesci.
duzym powodzeniem ciesza sie tez autka z lego duplo...http://blog.spielwaren-online-shop....10/09/5815-Lego-Duplo-Cars-Flos-Café-5815.jpg
Klocuszki schowalam jeszcze, ale trzy samochody sa w sam raz dla Mateusza i naprawde bawi sie nimi...tzn popycha je a one z latwosci jezdza po plytkach.
sklep, Kuter rybacki 44305, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci
niby od 18 miesiecy ale nie ma malych czesci.
duzym powodzeniem ciesza sie tez autka z lego duplo...http://blog.spielwaren-online-shop....10/09/5815-Lego-Duplo-Cars-Flos-Café-5815.jpg
Klocuszki schowalam jeszcze, ale trzy samochody sa w sam raz dla Mateusza i naprawde bawi sie nimi...tzn popycha je a one z latwosci jezdza po plytkach.
Ostatnia edycja:
strega
A aaa a..jeszcze nowy nabytek ..tez gwiazkowy The best kids ever!!!!
The Best Kids... Ever! - muzyka - płyty CD i DVD - sklep muzyczny Merlin.pl
Sa to 4 plytki cd
Najbardziej nam sluzy CD4 bo to same kolysankii..zazwyczja przy 4 Mateusz juz kima...a kolusanki sa naprawde ladniutkie..polecam
The Best Kids... Ever! - muzyka - płyty CD i DVD - sklep muzyczny Merlin.pl
Sa to 4 plytki cd
Najbardziej nam sluzy CD4 bo to same kolysankii..zazwyczja przy 4 Mateusz juz kima...a kolusanki sa naprawde ladniutkie..polecam
reklama
strega
No my tez lecicmy na MAM......tylko dosc czesto niestety sciera nam sie nadruk...to pewnie od gotowania i sterylizowania..ale wtedy je zmieniamiii jeszcze chcialam napisac ze przerzucilismy sie na smoczki mam. znalazlam w koncu na allegro sprzedawce z warszawy ktory udostepnia opcje odbioru osobistego i mozna sobie wybierac dowolne wzory i kolory. lena po kilku dniach zaakceptowala te smoczki wiec teraz czekamy na nowa kolekcje ktora ma sie pojawic na dniach![]()
6+ Months | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free
6+ Months | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free