reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ja prasuję wszystkie ubranka młodego, nie znoszę nieuprasowanych ciuszków czy tetrówek, chociaż niekiedy służą tylko jako szmatki do wycierania buźki
przed świętami miałam 3,5 godzinny maraton, a teraz czeka mnie chyba to samo po świętach i sylwestrze:/

Estragon, ja tak samo, muszę mieć wszystko poprasowane.. Nooo, wszystko jak wszystko- moja mama przeciąga żelazkiem nawet bawełniane gacie, ja już nie;-)

i ja sie przyłączam do fanek uprasowanych ubrań.. może to zboczenie ale nie wiem.. nie naloze dziecku pomietego.. bo mi sie wydaje takie niedzisiejsze to dziecko... tak samo jak my.. wszystko uprasowane musi być....
ale ja ostatnio lubie prasować.. relaksuje się..... ale co to ma wspolnego z zakupami i giełdą??? hmmmmmmm zagalopowałam się...

nataliak: to ja czekam na film pokazowy bo tez sie nad takim mikserkiem długo już zastanawiam... co go widzę to mi łapy na niego lecą same w sklepie.... tyle że u nas ceny dość zaporowe.... a co do smoczkow ....
nasza od wczoraj uczyła się nowego rozmiaru 3-6 z Lovi... i po godzinie cyrków typu: odruchy wymiotne udało się... już ich nie ma... ale o dziwo dzisiaj załapała aventu... taki po 6 miesiącu.. więc działo wielkie... mam też mamy ale nei wiem czy jej otwierać czy nie.... ale mają fajne wlasnie przody.. a ten sprzedające ma tez inne smoczki???

Mateusaz pod choinke od Aniolka mojeje siostry dostal meidzy innymi kuter rybacki...to dopiero rewelacja... swietnie sie nim bawi sam. dodam,ze kuter sam tez jezdzi gra....i cieszy oko nie tylko maluch...my ter mamy ubaw na 102 heheh

sklep, Kuter rybacki 44305, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci

niby od 18 miesiecy ale nie ma malych czesci.

duzym powodzeniem ciesza sie tez autka z lego duplo...http://blog.spielwaren-online-shop....10/09/5815-Lego-Duplo-Cars-Flos-Café-5815.jpg

Klocuszki schowalam jeszcze, ale trzy samochody sa w sam raz dla Mateusza i naprawde bawi sie nimi...tzn popycha je a one z latwosci jezdza po plytkach.

Ostatnia edycja:
reklama
iii jeszcze chcialam napisac ze przerzucilismy sie na smoczki mam. znalazlam w koncu na allegro sprzedawce z warszawy ktory udostepnia opcje odbioru osobistego i mozna sobie wybierac dowolne wzory i kolory. lena po kilku dniach zaakceptowala te smoczki wiec teraz czekamy na nowa kolekcje ktora ma sie pojawic na dniach ;)
No my tez lecicmy na MAM......tylko dosc czesto niestety sciera nam sie nadruk...to pewnie od gotowania i sterylizowania..ale wtedy je zmieniam
6+ Months | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free

6+ Months | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free

Do góry