reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
świetne te smoczki!!!

my cały czas używamy aventu, zawsze wymieniam mu smoczek po 3 tygodniach, ale wczoraj był problem, pierwszy raz po zmianie miał odruch wymiotny na smoczek...
pomyślałam sobie, że to dobry czas, aby pożegnac się ze smokiem, ale po paru razach zassał
wcześniej mieliśmy smoczek 6-18 i teraz też, ale ten nowy kupiłam w Mothercare i ma troszkę inaczej wyprofilowany silikon, no i te, które wcześniej kupowałam były made in UK, a nowy jest made in Germany...

u nas w h&m już po wyprzedażach, widziałam jeszcze jakieś dziewczęce ubranka, ale dla chłopców już nic nie było, w Smyku jeszcze słabe wyprzedaże, znaczy jeszcze drogo:), w Mothercare kupiłam 7pak body za 55 zł, niby są wyprz, ale słabe

ha dlatego u nas codziennie są inne zabawki, codziennie tylko 2 grające, na drugi dzien inne 2 grające i jesli mam ustawenie poziomu głośności to daję na to niższe, a jak nie ma to zaklejam z tyłu taśmą klejąca i jest ciut ciszej :-)

u nas w niegrających Agata robi za głos... i niestety jej ściszyć się nie da ani zakleić "głośniczka":(((

no nam by niebieskie srednio pasowaly, widocznie takich maja najwiecej albo wystarczy im napisac ze dla chlopca/dziewczynki a ja kupujac smoczki bardzo selektywnie wybieram wzorki i kolorki zeby pasowaly do ciuszkow ;)

chyba mają tylko niebieskie, bo nam też taki przyszedł... więc dlatego tak piszą żeby nikt do nikogo nie miał pretensji.. a przy składaniu zamówienia nie ma możliwości wpisaznia koloru... niestety...
a co do smoka Agaty.. do 4 miesiąca nie chciała nic do buzi wziac.. potem jak już zasmakowała to brała wsio... potem jakoś dziwnie został tylko wyselekcjonowany Lovi.... ale mieliśmy do wczoraj rozmiar 0-3 miesiecy więc średnio zważywszy że jej buzia się powiększa... więc się wczoraj zaparłam i nie dałam tego 0-3 ale 3-6 (i tak jeszcze do tylu z rozmiarem).. i jakoś załapała... pomyslalam dzisiaj ze skoro tamtego załapała to dobry czas może na zmiane... już mi się tamte znudziły... więc chciałam trochę poeksperymentowć.. na razie jedziemy Avent....

stwierdzam, że jestem MEGA rozczarowana wyprzedażami w Łodzi....
do tej pory ZAWSZE byłam zadowolona, było w czym wybierać (w przeciwieństwie do W-wy i Wrocka gdzie miałam wrażenie ludzie wykupują wszystko w pierwszych dniach wyprzedaży...) a teraz doopa!!! Chyba ludziska rzucili się zaraz po świętach bo sklepy świecą pustkami...
no nadzieja jeszcze w Manufakturze, do której wybieram się w piątek, aczkolwiek nie napalam się;-(

reklama
no nam by niebieskie srednio pasowaly, widocznie takich maja najwiecej albo wystarczy im napisac ze dla chlopca/dziewczynki a ja kupujac smoczki bardzo selektywnie wybieram wzorki i kolorki zeby pasowaly do ciuszkow ;)

No raczej mając małą kobietkę też bym niebieskiego smoka nie chciała. Mój smyk używa smoka tylko podczas jazdy samochodem jak ma zasnąć, ewentualnie czasem w domu złapie jak jest bardzo senny. Poza tym jest anty-smoczkowy i dlatego kolor ma dla mnie mniej ważne znaczenie :-)

Do góry