reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
a ja sprzedałm lub wydałam wszystko :-) na razie nie planuję rodzeństwa dla Tosi, ale możliwe, że zmienię zdanie...

Dziewczyny a co Wy tak wszystko sprzedajecie, nie chcecie jeszcze jednego bąbla? ;-)

ja już nie i muszę się wziąć za sprzedaż i to ostro...

a tego BURACZKA to cukrowego miałaś? :-D :-D

Malina może na superfoto.pl

ty to masz jednak oko !!!:)))

Ha! To będzie dobry rok!;) Melduję, że wczoraj, po poł godz. od wystawienia sprzedałam 3 zalegające mi puszki Enfamilu1, a teraz, 15 min po wystawieniu, karuzelę FP za 55 pln + 10 pln przesyłka. Nie najgorzej, co?

ja też mam zalegający enfamil.. choć na razie 2 (bo się okazało, że mamy 0-LAC enfamil.. ciekawe czy zdaze jeszzcze zużyc normalną 2 zanim nie przejdziemy na wyższy poziom... i dwie puszki (duża i mała) bebilonu... ale nei wiem jak to ugryźć...

a ja sprzedałm lub wydałam wszystko :-) na razie nie planuję rodzeństwa dla Tosi, ale możliwe, że zmienię zdanie...
zmienisz, zmienisz.... za parę lat.. spokojnie...

my mamy te klucze z fp, ale młody ich nie lubi:dry::
E-ZABAWKA - FISHER PRICE - KLUCZYKI POZYTYWKA
mają b. ciche dźwięki

u nas pranie nadal w proszku dzidziuś, ale odkąd zmienił/złagodniał zapach, to zaczęłam używac płynu zmiękczającego E sensitive

przewijaka nadal używamy, matę również, leżaczka nie zdążyłam wystawic przed wyjazdem, ale zamierzam z przesyłką za 150-170 zł wystawic, jest prawie jak nowy, a jak się nie uda za tyle sprzedac, to będziemy sukcesywnie obniżac cenę (zapłaciłam 250 zł za nowy)

Dziewczyny a co Wy tak wszystko sprzedajecie, nie chcecie jeszcze jednego bąbla? ;-)
absolutnie nie;-)

Dziołszki, są gdzieś promocje na pampersy?

Aldonta, w m1 nie ma?

hey byłam wczoraj ale nie sprawdziłam :/ heh
ostatnio byly w tesco pisał ktosik....ale mnie nie po drodze.
Mielismy kupic zapas bo stawka vat poszła w górę ale nie ma szału, nie od razu podniesiono ceny nadal sa te co były, wiem bo kupowałam pampki w rossmanie, odobno z nowymi dostawam wsio bedzie szło w górę, ciuchy podobno od lutego w góre pójda.

To chyba zaczekam na promocje w realu i do m1 pojadę wtedy, dawno nioe byłam, przejechałabym się z checią. Szukam po necie, nigdzie nie ma promocji.

Teraz to ubrania ludzie będą wykupować na potęgę na wyprzedażach...i wcale się nie dziwię w końcu podnieśli VAT na ubranka o 16%! Paranoja...:/

reklama
ja wczoraj kupiłam pampersy w realu za 52 zł 70 sztuk (czwórki)
(tak na marginesie, to mają jakieś nowe nadruki na tych pieluszkach:p)

Do góry