reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Super te smoczki ;)

Co do zabawek to ostatnio sttwierdzilismy ze juz tyle grajacych/gadajacych zabawek mamy ze poki co nic nie kupujemy. bo zwariowac mozna ;/

Bylam ostatnio na zakupach. Oczywiscie u nas sieciowek mało. ReKids-super ciuszki i nawet juz czesc przecenili. Kupilam malej legginsy imitujace jeansy ;) ekstra sa.
W Best Plus jest masa super ubranek, przede wszystkim bluzeczek i spodni dresowych, ale przeceny o 5-6 zl, takze nadal drogo.....

No my tez lecicmy na MAM......tylko dosc czesto niestety sciera nam sie nadruk...to pewnie od gotowania i sterylizowania..ale wtedy je zmieniam
http://www.mambaby.com/i_prodotti-succhietti-6_mesi,105,RefStoryID__74.html

U nas też się starł nadruk. Ja nie sterylizuję smoczka (tylko przed 1 użyciem) więc pewnie te obrazki ścierają się bo są takiej "fantastycznej" jakości. Ale ponieważ mój syn innego smoczka odmawia to jak napisy się niszczą, dostaje nowy smoczek.

Nataliak - jeśli można wiedzieć - po ile znalazłaś te smoczki??

Co do zabawek to ostatnio sttwierdzilismy ze juz tyle grajacych/gadajacych zabawek mamy ze poki co nic nie kupujemy. bo zwariowac mozna ;/
ha dlatego u nas codziennie są inne zabawki, codziennie tylko 2 grające, na drugi dzien inne 2 grające i jesli mam ustawenie poziomu głośności to daję na to niższe, a jak nie ma to zaklejam z tyłu taśmą klejąca i jest ciut ciszej :-)

ha dlatego u nas codziennie są inne zabawki, codziennie tylko 2 grające, na drugi dzien inne 2 grające i jesli mam ustawenie poziomu głośności to daję na to niższe, a jak nie ma to zaklejam z tyłu taśmą klejąca i jest ciut ciszej :-)

u nas tez wymiana jest, pozaklejane niektore glosniki i tak dalej. Ale jak się caly dzien mala nad jedna zabawka zneca to czasem juz mam ochote gwizdnac ja (zabawke) przez okno....

Strega: bo w tych z imionami sama określasz swoje imie.. w formularzu u nich piszesz sama swoje imie...

U nas też się starł nadruk. Ja nie sterylizuję smoczka (tylko przed 1 użyciem) więc pewnie te obrazki ścierają się bo są takiej "fantastycznej" jakości. Ale ponieważ mój syn innego smoczka odmawia to jak napisy się niszczą, dostaje nowy smoczek.

Nataliak - jeśli można wiedzieć - po ile znalazłaś te smoczki??

ta jakość nadruku pewnie porównywalna z Lovi... choć u nas jeszcze sie z MAM nic nie starło..:)))) ale my mamy nieużywane...

mamusie mające córeczki czy któras z Was kupowła te rajstopki:
H&M - 2-PACK -RAJSTOPKI RÓŻ+ECRU 74-80 H246 (1380851641) - Aukcje internetowe Allegro
w H&M i za ile???

jak rozmiarowo wychodza ich rajstopki wieksze ,,,mniejsze???
bo juz mnie trafia z rozmiarami, dostałysmy lupilu 74-80 i sz jak na 86!!! takie wielkie....a chodzimy teraz w starych 62-68 po domu i sa idealne
my mamy te dokłądnie rajstopki.. mamy 69 cm.. ale rasjstopki na 62-68 i na razie są git... pewnei ze 2-3 miesiące jeszcze posłużą...

reklama
Do góry