strega
Fanka BB :)
Sa tez z imionami, ale Mateusza nie znalazlam hehehe
MAM Individual 6-36 | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free
MAM Individual 6-36 | MAM Baby Products - Design & Innovation - BPA-free
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No my tez lecicmy na MAM......tylko dosc czesto niestety sciera nam sie nadruk...to pewnie od gotowania i sterylizowania..ale wtedy je zmieniam
http://www.mambaby.com/i_prodotti-succhietti-6_mesi,105,RefStoryID__74.html
ha dlatego u nas codziennie są inne zabawki, codziennie tylko 2 grające, na drugi dzien inne 2 grające i jesli mam ustawenie poziomu głośności to daję na to niższe, a jak nie ma to zaklejam z tyłu taśmą klejąca i jest ciut ciszej :-)Co do zabawek to ostatnio sttwierdzilismy ze juz tyle grajacych/gadajacych zabawek mamy ze poki co nic nie kupujemy. bo zwariowac mozna ;/
ja tez prasuje wszystkie ubranka.. nawet skarpetki![]()
ha dlatego u nas codziennie są inne zabawki, codziennie tylko 2 grające, na drugi dzien inne 2 grające i jesli mam ustawenie poziomu głośności to daję na to niższe, a jak nie ma to zaklejam z tyłu taśmą klejąca i jest ciut ciszej :-)
U nas też się starł nadruk. Ja nie sterylizuję smoczka (tylko przed 1 użyciem) więc pewnie te obrazki ścierają się bo są takiej "fantastycznej" jakości. Ale ponieważ mój syn innego smoczka odmawia to jak napisy się niszczą, dostaje nowy smoczek.
Nataliak - jeśli można wiedzieć - po ile znalazłaś te smoczki??
my mamy te dokłądnie rajstopki.. mamy 69 cm.. ale rasjstopki na 62-68 i na razie są git... pewnei ze 2-3 miesiące jeszcze posłużą...mamusie mające córeczki czy któras z Was kupowła te rajstopki:
H&M - 2-PACK -RAJSTOPKI RÓŻ+ECRU 74-80 H246 (1380851641) - Aukcje internetowe Allegro
w H&M i za ile???
jak rozmiarowo wychodza ich rajstopki wieksze ,,,mniejsze???
bo juz mnie trafia z rozmiarami, dostałysmy lupilu 74-80 i sz jak na 86!!! takie wielkie....a chodzimy teraz w starych 62-68 po domu i sa idealne
my mamy te dokłądnie rajstopki.. Mamy 69 cm.. Ale rasjstopki na 62-68 i na razie są git... Pewnei ze 2-3 miesiące jeszcze posłużą...