reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

wtrącę się troszkę z innym tematem ;)

mikołaj w tym roku przyniósł mi:
Zabawy z niemowlakami na każdy dzień. 365 gier i zabaw w wieku 0-12 miesięcy - Jackie Silberg - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl
i
Gry i zabawy z maluchami - Jackie Silberg - książki online - księgarnia internetowa Merlin.pl

z pierwszej książki juz korzystamy. druga będzie na później. polecamy, bo można w nich znaleźć bardzo ciekawe pomysły na zabawę z maluchami. nie wszystkie zabawy się jeszcze nadają (bo Jagoda nie siedzi i najbardziej interesuje ją żeby smakowac wszystkie zabawki, rączki itd. ;) ), ale kilka już wypróbowałyśmy i wrażenia pozytywne ;)

reklama
Afi - super te książeczki ! My właśnie taką do zabaw chcemy kupić w "świat książki" bo tam ostatnio widziałam.

a dla mam synusiów polecam te książeczki prawę mają bardzo podobną do "obrazki dla maluchów", są bardzo ładne ilustracje a na końcu różne pytania. My mamy dwie łódkę jurka, i dźwig darka :)
ale w sklepie są tańsze jak na tej stronie.http://www.olesiejuk.pl/zobacz/page/1/sort/tytul_m.html?tx_mzksiegarniaklient_pi1[by_seria]=Ma%C5%82y%20ch%C5%82opiec

nie chce sie link wyświetlić wiec http://www.google.pl/images?q=ksiaz...&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi&biw=1280&bih=615

elwiwas my mamy te książeczki... ale język, którym są napisane jest fatalny... mamy dźwig darka, samolot karola i wóz strażacki jacka, w tej ostatniej jest takie zdanie:
"Każdy przyznaje, że wóz Jacka
To wprost wspaniała jednostka
strażacka.
Ma wąż (!!!), a także długą drabinę,
Gotowy do akcji w każdą godzinę."

moim zdanie powinno byc "ma węża", bo rzeczowniki się odmieniają, jakoś mi nie pasuje to sformułowanie "ma wąż"
chociaż przyznam, że też je kupuję ze względu na ładne obrazki i niską cenę:)

elwiwas my mamy te książeczki... ale język, którym są napisane jest fatalny... mamy dźwig darka, samolot karola i wóz strażacki jacka, w tej ostatniej jest takie zdanie:
"Każdy przyznaje, że wóz Jacka
To wprost wspaniała jednostka
strażacka.
Ma wąż (!!!), a także długą drabinę,
Gotowy do akcji w każdą godzinę."

nooo ten wóż ma wąż i drabinę .....wg mnie ok

reklama
Do góry