reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny po ile sprzedajecie bujaczki i maty ?
mata poszła za 45zł a karuzela za 70...teraz sprzedaję przewijak a leżaczek jak na razie zostawiamy:)
dziewczyny, help! gdzie można zamówić kalendarz ze zdjęciami własnymi????
potrzebuję na "dzień dziadków" :-)
miałam o to samo pytać;P

Czy gdzieś są na wyprzedażach leginsy takie na 80-86?? Bo w mojej mieścinie obeszłam i nie ma:( ...

reklama
Dziewczyny a co Wy tak wszystko sprzedajecie, nie chcecie jeszcze jednego bąbla? ;-)

A ja chciałabym sobie zafundować powtórkę z rozrywki dopiero za kilka lat, więc po co mam to trzymać? Będę miała frajdę z kupowania nowych rzeczy:tak: Zostawiam tylko wyjątkowo superowe ciuszki, lub te, do których mam wyjątkowy sentyment, ale tak naprawdę, to też trochę głupota, bo kto powiedział, że drugi też będzie chłopak i to urodzony o podobnej porze roku?

Ha! To będzie dobry rok!;) Melduję, że wczoraj, po poł godz. od wystawienia sprzedałam 3 zalegające mi puszki Enfamilu1, a teraz, 15 min po wystawieniu, karuzelę FP za 55 pln + 10 pln przesyłka. Nie najgorzej, co?

reklama
Do góry