reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Aga- sprzedane!;-) Jak tylko wygrzebię nr konta, wyślę Ci dane na priva:tak:

Ośmiornica taka jak ta:

TINTI Gumowa Ośmiornica + 3 pastylki KRAKÓW (1266084157) - Aukcje internetowe Allegro

my mamy żółtą. Powiem Wam, że jest super! Mięciutka, fajna w dotyku, Franek podgryzał ją przez całą kąpiel i nie chciał puścić- miłość większa niż do Sophie;-)
Pastylki farbujące wodę też mamy w komplecie, ale chyba poczekają...:-)

reklama
Ja też nie przebieram,po pierwsze nie chce mi się, a po drugie jak Nikoś jest głodny to ma być na już ;-) zakładam tylko ta rozcięta bluzeczkę i mam pieluszkę w pogotowiu, na ubrudzone łapki ;-)

w ramach pocieszenia chciałabym sobie dzisiaj coś kupić (wiedziona reklamą Allegro na kup teraz) i nie wiem co.. poradźcie coś... nie mam nic konkretnego na mysli...

- przeszłam na Yaz.

o! ciotka daj znac jak po tym, bo ja to dostałam, ale leży i patrzy

dziewczyny ja jestem załamana, połowa ubrań Leona w plamach, no masakra, dziś zdesperowana wyprałam w 60% program mocno brudne, persil do białego i vanisz z wyszukiwaniem plam, wyjmuję i oglądam, a bodziak ma plamę na rękawie, trochę bielsza ale jest!
a to bodziak ubrudzony godzinę wcześniej, nie leżał 2 dni
nawet kupiłam polecany środek z serii "for home" na trudne plamy i zlewam tym płynem i nic nie rusza tej cholernej marchewki
kończy się to tak, że jestem zła na dziecko, że macha rękawi we wszystkie strony i gada zamiast jeść, a na męża, że nie potrafi go nakarmić

oj to ja jestem leń bo mi się nie chce go przebierać przed jedzeniem gorsze ubranka, tak samo nie piorę od razu śliniaków, raz tylko bluze prałam od razu bo biała była ;-)

w ramach pocieszenia chciałabym sobie dzisiaj coś kupić (wiedziona reklamą Allegro na kup teraz) i nie wiem co.. poradźcie coś... nie mam nic konkretnego na mysli...
hmmm ja dziś przeglądałam allegro,
szukałam płaszcza na zimę, ale nic ciekawego nie znalazłam :-p

bali, ja dziś małego na leżąco karmiłam i nawet sobie buźki nie ubrudził!!! leżał na macie, oglądał małpę i jadł :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry