reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Wiolan kobieto, nie zakopuj się!
jeszcze mi przyszedł do głowy taki pomysł - w sierpniu widziałam w Tiffi piękne płaszczyki na zimę, ale jakoś mi niezręcznie było w środku lata kupować kurtkę zimową i nie kupiłam, a teraz żałuję, bo nigdzie nie mam Tiffi pod ręką, zobacz na allegro jakie tam piękne kołnierze jenotowe są ;-)
a jutro chyba Monnari odwiedzę za kurtką na sportowo, bo nie ma to jak się popłakac w niedzielę, że nie mam się w co ubrać

a ja mam wlasnie u siebie sklep ten Tififfi.. kupilam tam ekstra kurtke an jesen/zime.. z pieknym kol nierzem z jakiegoś zwierzaka.. i wiesz co astma mnie taka zlapala, ze palkalam.. a plakalam bo nie moglam jej nosic.. teraz moja mama nosi.. amojemu tydzien trulam ze chce ta kurtke, ze warta swej ceny.. i co?? moja mama nosi.... choc tyle pożytku....
przyjedz do mnie do tego sklepu....

reklama
Wiolan ja kiedyś zamawiałam perfumy dla kolegi na urodziny bo w sklepach niedostępne, nie na allegro tylko na stronie, tylko nie pamietam dokładnie, ale chyba perfumeria .pl i były takie jakie miały być, szybka realizacja zamówienia

skoro piszecie o piluchach to ja mogę z tych tańszych polecić DADA z biedronki, są naprawde niezłe i tanie, sporo mam je kupuje. Koszt ok 27zł za 64szt, jeśli dobrze pamiętam, my używamy i jesteśmy zadowolone, a na noc, w gości i do lekarza hagisy:-)

a w gosci i do lekarza to co? wstyd zalozyc dada?:p

justme5 pozwolilam sobie usunac poczatek Twojego posta bo nie mozna tak na forum publicznym, to jedno z zelaznych 'nie wolno' ;) w 'swiecie dziecka' sa w stalej sprzedazy tylko nawilzacze nuka, widocznie zabraklo. a co do zabawek z ikei to my znalezlismy pare fajnych rzeczy, teraz mamy dluga liste zakupowa ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny a ja zakupilam takie sliniaczki z rekawami:-)
wygladaja jak fartuszek przedszkolaka,z cieniutkiej kolorowej foli,czyli prawie przeciwpancerne:-D
ja jeszcze nie uzywam,ale u mojej kolezanki sie sprawdzaja.
ona ma coreczke 11 msc i tak troche papuguje od niej co lepsze pomysly:-p

Chcialam sobie dzisiaj kurtke w Zarze kupic i nie bylo mojego rozmiaru:-(
a taka w niej bylam piekna,amerykanska:-D

reklama
pieluszki teskaczowe sa ok choc przezylismy chwile grozy. pierwsza byla zalozona na noc, rano przy przewijaniu bylo wszystko ok, zalozylismy kolejna i przebralismy dziecko w dzienne ciuchy. kolejne przewijanie i czerwona plama na jednym boku tam gdzie napy. no i kotlujace sie w glowie 'to niemozliwe, przeciez nasze dziecko nigdy na nic nie zareagowalo alergia!'. przez reszte dnia i na noc pampersy. wieczorem wrzucilam do prania ubranko ktore leniuszek miala na sobie bo chcielismy ja w to samo ubrac nastepnego dnia na wizyte u babci. rano ani sladu po czerwonej plamie. zakladamy znowu teskaczowa pieluche i to samo ubranko, przyjezdzamy do tesciowej, przewijanie i znowu czerwona plama. i nagle olsnienie: metka! bodziak mial taka dziwna niematerialowa metke ktora widocznie obtarla lekko skore. uff...
tak wiec pieluchy sa spoko, nie mam zastrzezen i kupimy wiecej :) poza promocja jednak bedziemy kupowac lidlowe bo tansze o 5zl a tez nam odpowiadaja.

Do góry