reklama
ruda80
Fanka BB :)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
źle kopiujesz linka.. nie całego..
Malina, ja może i nie doświadczona, ale biorę to krzesełko PROMOCJA!KRZESEŁKO CHICCO POLLY 2w1 kolekcja 2010 (1278459911) - Aukcje internetowe Allegro ;P
Oglądałam je dzis dokładnie w sklepie i jestem zadowolona, bo ma wiele funkcji -wiele regulacji oparcia, wysokości krzesełka, regulowany podnóżek. Ma wkładkę redukcyjną i jest zrobiony z łatwo zmywalnego tworzywa. Mam nadzieję, że na długo wystarczy (na drugiego dzidziusia też
) Wybralismy kolor FRIENDS.
Oglądałam je dzis dokładnie w sklepie i jestem zadowolona, bo ma wiele funkcji -wiele regulacji oparcia, wysokości krzesełka, regulowany podnóżek. Ma wkładkę redukcyjną i jest zrobiony z łatwo zmywalnego tworzywa. Mam nadzieję, że na długo wystarczy (na drugiego dzidziusia też
My też wczoraj zaopatrzyliśmy się w pampersy z reala, kupiliśmy też uchwyty do butelek by mały uczy się pić samodzielnie, i śpiworek za 30zł - nie ma szału, nie jest ani cienki ani grupy, kolor błękit (więc nam nie pasuję do brązowej kurtałki
) ale zależało mi by coś kupić i mały zmieścił się do tego z szyną.
dzięki :-)
a jeszcze jedno, do kiedy ta promocja jest? bo narazie bym wzięła 2 op. 4, a jakby faktycznie takie super były, to bym większy zapas zrobiła ;-)
Do 20.10, tj, środa
Ja kupiłam 3, ale wybiore się jeszcze po zapas 4, wg mnie naprawdę warto
reklama