reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Malina, ja może i nie doświadczona, ale biorę to krzesełko PROMOCJA!KRZESEŁKO CHICCO POLLY 2w1 kolekcja 2010 (1278459911) - Aukcje internetowe Allegro ;P
Oglądałam je dzis dokładnie w sklepie i jestem zadowolona, bo ma wiele funkcji -wiele regulacji oparcia, wysokości krzesełka, regulowany podnóżek. Ma wkładkę redukcyjną i jest zrobiony z łatwo zmywalnego tworzywa. Mam nadzieję, że na długo wystarczy (na drugiego dzidziusia też ;)) Wybralismy kolor FRIENDS.

My też wczoraj zaopatrzyliśmy się w pampersy z reala, kupiliśmy też uchwyty do butelek by mały uczy się pić samodzielnie, i śpiworek za 30zł - nie ma szału, nie jest ani cienki ani grupy, kolor błękit (więc nam nie pasuję do brązowej kurtałki:D) ale zależało mi by coś kupić i mały zmieścił się do tego z szyną.

wampi a jak to jest z tymi pampkami z tesco?? bierzesz 2 opakowania i ona przy kasie wie, że płacisz za jedno? czy jak??
jutro idziemy do lekarza to od razu zahaczę o tesco

dzięki :-)
a jeszcze jedno, do kiedy ta promocja jest? bo narazie bym wzięła 2 op. 4, a jakby faktycznie takie super były, to bym większy zapas zrobiła ;-)

reklama
bu to już mało czasu zostało...
chyba, że jutro kupię, przetestuję do środy i w środę szybko pojadę ;-)
ale nie lipa, bo przegląd mi się w aucie skończył i ubezpieczenie, a teraz nie mam na to kasy :-(

Do góry