reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

skoro piszecie o piluchach to ja mogę z tych tańszych polecić DADA z biedronki, są naprawde niezłe i tanie, sporo mam je kupuje. Koszt ok 27zł za 64szt, jeśli dobrze pamiętam, my używamy i jesteśmy zadowolone, a na noc, w gości i do lekarza hagisy:-)

reklama
Ostatnia edycja:
...byliśmy dzisiaj na zakupach... Informuję Warszawianki, że w Świecie Dziecka nawilżaczy niet, ale za to po sąsiedzku, w Media Markt, jest dość duży wybor. Kupiliśmy taki:

HB UH1005 ULTRADZWIEKOWY NAWILZACZ POWIETRZA wy24h (1263346650) - Aukcje internetowe Allegro

bo reszta sensownych zaczynała się od 400 pln :eek:

poza tym nabyliśmy superową ośmiornicę do kąpieli, uzupełniliśmy zapas butelek itp...

W Ikei nie było żadnych zabawek, które chciałam, kupiliśmy tylko małemu pościel do teściów i ceratowe śliniaki... A! I było zielone ciastko;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JustMe ja chętna, ja!! :-)
prześlij mi dane do przelewu na PW

a ceratkowe śliniaczki są o niebo lepsze, niż te zwykle- przynajmniej plam nie ma :-p

no i napisz co to za ośmiornica :-)

Mój Nikoś pakuje śliniaczki do buzi tak że nie mogę go nakarmić, więc rozcięłam jedna gorszą bluzkę z długim rękawem na brzuszku i ubieram mu ja plackami do przodu, w ten sposób ładnie je i się nie brudzi, a bluzeczkę tylko przepieram i na kaloryfer i na drugi dzień jest gotowa do użycia ;-)

reklama
Do góry