reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

kupiłam na allegro zestaw ciuszków dla maluszka, używane wszystko od h&m, przyszło dziś, ja wiedziałam co to i nie chciałam przy moi motwierać, zeby nie gadał, ze za wcześnie, wiec on pyta, co tam jest a ja ze nie powiem bo bedzie zły. a on otworzył i jako pierwsze wyciągnął cudowne zielone śpioszki:tak: takie mini, mini.
jak zobaczyłam jego mine to myslałam, że padnę, oczka miał zeszklone i powiedział:
jeny jakie to malutkie :-D:-D:-D:-D

reklama
....ja się przyznam, że już conieco kupiłam...:tak: Staram się polować na fajne, pojedyńcze aukcje na allegro.. Szukam nowych rzeczy w okazyjnych cenach. Narazie wybieram kolory unisex:-) Kupiłam np. super body baby GAP, 2 szt za 30 pln:) I przepiękne skarpetki tommy hilfiger w extra cenie:-) I tak powoli, powoli, przez te kilka miesięcy pewnie wszytsko uzbieram!:-D Patrzę na rozmiary do pół roku, bo w sumie nie wiem czy dzidzia będzie większa czy mniejsza, jak będzie rosła itd... Ale co do wózków np. to jesteśmy z moim mężem totalnie zagubieni.... A jeszcze jak czytam fora, to stwierdzam ze nie ma jednak wózka idealnego, bez względu na cenę!:eek:

JusttMe5 to prawda nie znajdziesz idealnego wózka nawet za kupe forsy, ja mam Chicco trio i jestem zadowolona pomimo braku dużych pompowanych kół, ale jest lekki, poręczny, mały po złożeniu i spacerówka spokojnie do 3 roku życia wystarczy:tak:

...bogatsze o tę wiedzę, ze nie ma wózków idealnych, będziemy musiały zdać sie na "własnego nosa" i opinie najbliższych koleżanek chyba:)

...bogatsze o tę wiedzę, ze nie ma wózków idealnych, będziemy musiały zdać sie na "własnego nosa" i opinie najbliższych koleżanek chyba:)

tak, każda z nas zwraca na co innego uwagę, jedna aby był lekki bo mieszka w bloku, inna chce skrętne koła itd. my mieszkamy na wsi więc waga niby bez znaczenia. podobają mi się z dużymi pompowanymi kołami, ale mój problem jest taki, ze ja mam mały bagażnik w samochodzie i więc chciałabym aby mój wózek po złożeniu zajmował mało miejsca.. no i oczywiście wielofunkcyjny, zeby spacerówka była

My mamy fiata Pande więc bagażnik minimalny, i kupowaliśmy taki żeby sie zmiescił, pompowane koła nie miały szans:tak: my też na wsi mieszkamy i mała waga miała znaczenie bo sama do autobusu mogłam sie zapakować:tak:

My mamy fiata Pande więc bagażnik minimalny, i kupowaliśmy taki żeby sie zmiescił, pompowane koła nie miały szans:tak: my też na wsi mieszkamy i mała waga miała znaczenie bo sama do autobusu mogłam sie zapakować:tak:

ja jeżdzę VW polo, więc pewnie bagażnik podobnych rozmiaró, to mnie trochę załamałaś... więc na jaki się zdecydowaliście??

Dziewczyny, a nastawiacie się na zakup wózka typu 3 w 1, czy np. spacerówkę będziecie kupować zupełnie oddzielnie? Ja mam takie spostrzeżenie, że chyba najbardziej popularna spacerówka to ta Maclaren. Zastanawiam się ilu rodziców kupiło najpierw wózek 3 w 1 a potem stwierdziło że jednak coś nie gra i kupowali kolejny?:-p

reklama
Do góry