reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

no dobra mamy jeszcze samochód campingowy ze wszystkim, kuchnią, łazienką, ale przecież nie będę się takim autem na codzien poruszać ha ha...

Mi się spodobała opcja jeżdżenia camperem!:-) Wrzucisz tam nie tylko taki wózek jaki zechcesz, ale jeszcze nie będziesz miała problemów z tym, gdzie przewinąć malucha, możesz mieć niezły zapas pieluch i awaryjnych ubranek... I pies się zmieści, i tatuś... Rewelacja jak dla mnie!:cool2:

reklama
Mi się spodobała opcja jeżdżenia camperem!:-) Wrzucisz tam nie tylko taki wózek jaki zechcesz, ale jeszcze nie będziesz miała problemów z tym, gdzie przewinąć malucha, możesz mieć niezły zapas pieluch i awaryjnych ubranek... I pies się zmieści, i tatuś... Rewelacja jak dla mnie!:cool2:
hahaha tylko mogę mieć problem z zaparkowaniem gdziekolwiek :-)

No przyznam, że mi też się marzy nowy samochód ale narazie to nierealne, więć Zuzia z fotelikiem będzie jeżdzić z tatusiem z przodu( nie mamy poduszki dla pasazera) a ja z bobaskiem z tyłu i nikt więcej:eek:

Hehehe Aga 0411 dzięki za propozycję, ale pewnie zdecydujemy się jednak na Radka VII, chociaż ta Żyrafa jest śliczna ;)

Żyrafa jest suuuuper:-) strasznie mi się spodobała:-) ja niestety też, oglądając meble dziecięce, natykam się na zabójcze ceny.. Jest np. kolekcja mebli dziecięcych Sauthon, jeszcze droższa niż te z żyrafą, ale jaka śliczna.... Ehhhh..... :eek:

reklama
Ależ mi to łóżeczko się podoba :tak: Kurcze, ale jaka cena za kilka drewienek? :szok:
--- ŁÓŻECZKA TRAMA GIRAFFE --- (772858104) - Aukcje internetowe Allegro
ale cudeńko.. tylko ta cena :no: doliczając koszt pozostałych mebli + materac + pościel + milion innych potrzebnych rzeczy to uhu hu!
my jesteśmy właśnie na etapie projektowania wnętrza naszego mieszkania ale powiem szczerze, że temat pokoju dziecięcego odpuściliśmy sobie zupełnie.. mam już na niego pomysł z wykorzystaniem naszych "starych" 2-letnich mebli, dokupimy tylko łóżeczko w tej samej kolorystyce oraz całą masę innych bobaskowych dodatków i będzie git :-)

Do góry