reklama
evelinka
Fanka BB :)
Nataliak mam pytanie odnośnie tego kubeczka tomme tippee.To jest niekapek czy jak podniesiesz dzióbek to samo leci?I czy ma podziałkę?
My też mamy takie samo jak z linku Alis ale nie z tej firmy więc też tańsze.Sprawdzało się rewelacyjnie przy Mai,potem jak była starsza to korzystała z tego jak ze stoliczka i krzesełka.Teraz niestety mamy trochę ciaśniej więc ciągle się zastanawiamy nad kupnem składanego takiego jak kiedys pisałam.A dzisiaj karmiliśmy się w tak jak Aga foteliku samochodowym ;-).
N
nataliak
Gość
evelinka samo leci i ma podzialke.
evelinka
To jest taki jak z tej aukcji np:Tommee Tippee Mój pierwszy kubek 4m+ 0%BPA HIT!!! (1255855314) - Aukcje internetowe Allegro ?evelinka samo leci i ma podzialke.
Bo tam piszą,że to niekapek i podziałki też raczej nie widać.Gdzie można kupić ten co Ty masz?
estragon
mamusia synusia:P
ostatnio oglądałam fajne kubeczki z lovi, ale na razie nie kupuję, bo młody i tak ma wstręt do wszystkiego, co tylko nie jest cycem
mam pytanie z innej beczki- chcę kupic czajnik tradycyjny taki do 100 zł, poradźcie mi czym się kierowac ewentualnie jaki kupic, bo mam już dośc tych maminych
czajników, które co 2 mies wymienia, bo albo ucho się przypali/urwie albo cały się opali, bleee
mam pytanie z innej beczki- chcę kupic czajnik tradycyjny taki do 100 zł, poradźcie mi czym się kierowac ewentualnie jaki kupic, bo mam już dośc tych maminych
reklama
evelinka
Alis a dajesz już Majeczce picie z tego kubeczka?Jak sobie radzi?