reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

ja tez karmię młodego w lezaczku,a dziś karmilamw foteliku samochodowym, fotelik na stół postawiłam i było ok :-)
Julita chyba nie podalaś linku/a? do blendera.. ja swój już kupiłam, czekam na dostawę

reklama
krzeselko mlodemu kupila moja siostra, kupila na allegro i okazalo sie ze brakuje jednej czesci i juz sobie sporo na nia czekamy:/ mamy takie z ktorego mozna zrobic sie krzeselko i stolik

My też mamy takie samo jak z linku Alis ale nie z tej firmy więc też tańsze.Sprawdzało się rewelacyjnie przy Mai,potem jak była starsza to korzystała z tego jak ze stoliczka i krzesełka.Teraz niestety mamy trochę ciaśniej więc ciągle się zastanawiamy nad kupnem składanego takiego jak kiedys pisałam.A dzisiaj karmiliśmy się w tak jak Aga foteliku samochodowym ;-).

ostatnio oglądałam fajne kubeczki z lovi, ale na razie nie kupuję, bo młody i tak ma wstręt do wszystkiego, co tylko nie jest cycem

mam pytanie z innej beczki- chcę kupic czajnik tradycyjny taki do 100 zł, poradźcie mi czym się kierowac ewentualnie jaki kupic, bo mam już dośc tych maminych:p czajników, które co 2 mies wymienia, bo albo ucho się przypali/urwie albo cały się opali, bleee

reklama
Do góry